Vindmätare - Anemometer
Praktiskt mätinstrument som läser av vind och temperatur.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Janne L.
  Janne L. (2015-10-08)
 • Produktfoto av Janne L.
  Janne L. (2015-10-08)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-08-20)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-08-20)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-14)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-14)

Våra kunders produktvideor

4/5 Työskentelen ajoneuvonosturinkuljettajana ja mittari kulkee kätevästi taskussa . Käytetty nostotyön tuuliolosuhteiden määrittämiseen....................................................................................................................................
Antti S. - Elimäki, Finland - ()
5/5 Edullinen hinta ja toimiva laite metsästykseen sekä pitkänmatkan ammuntaan. Laite on ollut mukana syksyn linnustusreissuilla sekä ampumaradoilla ilman ongelmia.
Janne L. - Rovaniemi, Finland - ()
1/5 Ostin tuulimittarin, koska liikun paljon ulkona harrastusteni takia ja minun tarvitsee mitata tuuli +-1 m/s tarkkuudella. Tuulimittari meni jumiin toisella käyttökerralla eikä ole toiminut sen jälkeen. En voi suositella laitetta kenellekään.
Ville K. - Oulu, Finland - ()
5/5 Hauska vekotin. Näppärän kokoinen ja kulkee mukavasti matkassa. Positiivisena yllärinä oli se, että mittari näyttää tuulen lisäksi myös lämpötilan. Hain tuulimittaria, mutta missään muualla ei ollut vastaavaa ja yhtä näppärää. Pääsääntöisesti haluan mittailla tuulia, kun lennätän nelikopteria. Mutta onhan tätä mukava käyttää ja mittailla tuulta muutenkin.
Antti S. - Tampere, Finland - ()
5/5 Toimii hyvin ja ainakin amatöörin käsissä vaikuttaa ammatilaislaatuiselta. Reagoi hyvin pieniinkin tuulenpuhureihin ja lukemat ovat ainankin suuruusluokaltaan oikeaa suuruusluokkaa.
Heikki - Nakkila, Finland - ()
5/5 Tilasin tuulimittarin ulkoilu- ja retkeilykäyttöön. Ulkoiluun kuuluu lennokin lennätys ja retkeily on karanneen liidokin perässä juoksua ja etsintää. Mittari tuli odotettua nopammin. Ilmeisesti e-ville on löytänyt jonkun uuden reitin tai sitten Kiinan postin vuosi-/kuukausikiintiö ei ole vielä täyttynyt.

Mittari ei vaatinut omassa käytössäni mitään sen kummoisempia käyttöönottorituaaleja. Tuulen nopeus oli valmiiksi m/s- ja lämpötila Celsius-asteikolla. Mittari käyttää yleistä eli halpoja (mm. led-tuikkukynttilät) CR2032 nappipatteria. Paketissa oli lupauksen mukaisesti patteri mukana, mutta se oli ns. vuosikertamallia eli mittarin valmistaja on kai ostanut jonkun yli-ikäisen patterierän olemattomaan hintaa. Parin kokeilun jälkeen patteri oli jo loppussa. Uusi patteri (viime jouluisia led-tuikkujen perua) löytyi hyllystä ja kokeilu jatkui.

Mittari on pieni, kyvyt ja näppärä käyttää. Lämpötilamittari näytti samaa kuin muutkin piha/ulkomittarit. Tuulen voimakkuuden tarkkuuta en ole päässyt vertaamaan minkään sertifioidun härpäkkeen kanssa. Mittari kuitenkin reagoi lähes yhtä nopeasti alkavaan tuulenvireeseen kuin hyvin nuolaistu sormi. Parin päivän kokemuksen mukaan näyttää siltä, että se tekee, mitä pitääkin ja edullisesti.

Kiitos e-villelle näppärästä vekottimesta. Suosittelen.
TK - Hyvinkaa, Finland - ()

Vindmätare - Anemometer

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Praktiskt mätinstrument som läser av vind och temperatur.

Välj mellan fem olika måttenheter för vind, och två olika enheter för temperatur. Bakgrundsbelyst LCD-display.

Tekniska specifikationer:

 • Fungerar med 1x CR2032 batteri (Ingår)
 • Vindhastighet måttenheter: m / s, ft / min, knop, km / t, mph
 • Temperatur-enheter: Celsius och Fahrenheit
 • Mått: 104 x 58 x 20mm
 • Vikt: 60g

 

I paket ingår:

 • 1x Anemometer
 • 1x bärrem
 • 1x Batteri
 • 1x Manual (Eng.)

154 199 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter