Infraröd temperaturmätare
Produkten har fått ett väldigt bra betyg av våra kunder och är omtyckt för dess noggrannhet och låga pris.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mathias
  Mathias (2014-04-17)
 • Produktfoto av Aleksi J.
  Aleksi J. (2015-11-21)
 • Produktfoto av Aleksi J.
  Aleksi J. (2015-11-21)

5/5 Helppokäyttöinen laite, joka toimii loistavasti. Tarkastusmittauksia laitteen paikkansapitävyydestä en ole tehnyt, mutta melko lähellä oikeaa lämpötila-arvoa laite näyttää jos vertailulaitteena käytetään esim. erillisellä lämpötila-anturilla varustetun lämpömittarin mittausarvoja. Kuumemittarina tämä lienee varsin arvelluttava vempeöe, mutta kaikkeen muuhun lämpötilojen mittauksiin soveltuu hyvin.
Ari-pekka K. - Turku, Finland - ()
5/5 Mittari toimii hyvin ja helppokäyttöinen, patterikin kestää ihan mukavasti. ei kallis vehje ja tulee seurattua lämpötiloja monesta eripaikoista, vesi, hella, moottori "auton" ja yms. Suosittelen.
Jukka T. - Lievestuore, Finland - ()
4/5 Helppokäyttöinen ja edullinen lämpömittari. Tälle tulee käyttöä talven tullen mutta varmasti myös kesällä mittaillaan moottorien yms. pintalämpötiloja.
Juha-Pekka V. - Kemijärvi, Finland - ()
4/5 Vaikuttaa toimivalta, vielä en ole verrannut mittaustulosta kalibroituun mittariin mutta suurinpiirtein oikeaa lukemaa tuntuu näyttävän. Laserosoitin on hyvä juttu. Kun ehdin, niin tutkin tarkemmin mittausetäisyyden, kohteen koon ja materiaalin vaikutusta. IR-mittareissahan mittauskeilan koko muuttuu etäisyyden mukaan ja pintamateriaalin kiilto vaikuttaa tulokseen. Olen ihan tyytyväinen tähän.
Tuoppi - Tampere, Finland - ()
4/5 Hyvä toimiva infrapuna-lämpömittäri pystyy mittaan ulkoseinistä jotka on kiveä lämpötilat samoin kylppärin lattiasta näkee onko kosteus vaurioita jos lämpötila nousee ´tietyllä alueella niin sinne on päässyt kosteutta..
Ville L. - Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Tuote on helppokäyttöinen, toimiva,kevyt. Käytetty mm.juotoissa ja vanhan talon kylmien/vuotokohtien kohtien etsimiseen.Hinta/laatu suhde sopiva. Ollaan oltu erittäin tyytyväisiä!
Katariina K. - Sykäräinen, Finland - ()

Infraröd temperaturmätare

★★★★★
★★★★★
60 Produktomdömen

Allmänt:


Denna IR-pistol är ett precist verktyg för mätning av värme. Bara rikta och avfyra pistolen så läser du av temperaturen i samma sekund! Displayen är utrustad med bakgrundsbelysning så att du kan göra avläsningar även under de tuffaste förhållandena. Mäter temperaturer mellan -32°C upp till +380°C. Dess automatiska avstängning gör att du inte slösar på batteritiden. Behåller data i minnet även som avstängd.

Produkten har fått ett väldigt bra betyg av våra kunder och är omtyckt för dess noggrannhet och låga pris.

Specifikationer:

 • Lasersikte
 • 1,3" display med bakgrundsbelysning
 • Skala: -32°C - +380°C (-26°F - +716°F)
 • Noggrannhet ± 2°C / ± 2%


Paketet innehåller:

 • 1 x Infraröd värmemätare
 • 1 x Manual (eng)

Garanti:

6 månader

199 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter