Kirurgkniv + 10 blad
Kirurgkniv + 10 blad

4/5 Ostin kynäveitsen perhojen tekoa-ja muuta askartelua varten ja siihen käyttötarkoitukseen soveltuukin täydellisesti.Terät ovat todella teräviä ja ovat jämäkästi kiinni, mutta kuitenkin helposti vaihdettavissa.
Joonas J. - Oulu, Finland - ()
4/5 Hintaan nähden laadukkaan oloinen veitsi, terä oli terävä kuten voi olettaakin. Pientä miinusta käytettävyyteen siitä, että varaterät eivät olleet kuvan mukaisia, vaan suoria. Veitsessä itsessään oli kiinni kuvan mukainen viistoterä.
Juho K. - Kotka, Finland - ()
5/5 Tähän hintaan uskomattoman laadukas kynäveitsi. Terän vaihtokin on helppoa ja vaihtoteriä on mukana ruhtinaallisesti. Ei voi muuta kuin suositella.
Maximate - Pukkila, Finland - ()
4/5 leikkasin paperista osan irti, tarkka työkalu. Helppo koota ja käytännöllinen suojus. Singneerasin taulun terällä..MDF pintaan hyvin pystyi.
Pertti H. - Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Kynäveitsi 10 terällä tuohon hintaan, on mahdottoman hyvä diili. Tein hintavertailua ja päädyin tänne. Kynäveitsi on hyväksi havaittu decoupage arkastelussa, ilmanhan ei toimeen tule. Hyvä pidellä ja toimii.
Marjo S. - Kangasala, Finland - ()
5/5 Nyt sujuu painosabluunoiden leikkaaminen kevyesti. Tällä kyväveitsellä kouluprnalissa korvaa jopa terottimen kun kynän voi veistelläkin teräväksi!
Irina N. - Metsämaa, Finland - ()

Kirurgkniv + 10 blad

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Du behöver inte vara läkare för att ha nytta av en kirurgkniv. Kniven är mycket användbar i en mängd olika situationer, i princip på samma sätt som du använder en vanlig mattkniv. I Detta fall får du betydligt bättre precision och kan skära mer detaljerat med ett bättre slutresultat. 10st extra blad medföljer.


Medföljer:

  • 1 x Kirurgkniv
  • 10 x Knivblad

36 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter