Raspberry Pi 3 Model B
En ny och uppgraderad version av den berömda datorn med endast ett kretskort. Pi 3 model B från Rasperry har bland annat WLAN och Bluetooth!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Vesa K.
  Vesa K. (2016-10-11)
 • Produktfoto av Vesa K.
  Vesa K. (2016-10-11)
 • Produktfoto av Jarkko V.
  Jarkko V. (2016-09-18)
 • Produktfoto av Jarkko V.
  Jarkko V. (2016-09-18)
 • Produktfoto av Jarkko V.
  Jarkko V. (2016-09-18)
 • Produktfoto av Jarkko V.
  Jarkko V. (2016-09-18)

Våra kunders produktvideor

5/5 Fast shipping to Finland. Very good option if you need something imported from China but need the delivery time to be shorter.

The Raspberry Pi is a very nice little device. Very powerful and with attention to the details.
Luciano C. - Vantaa, Finland - ()
5/5 Vadelma pii, yhden piirilevyn koneiden ehkä tunnetuin valmiste. 64-bittinen neliydinprosessori sekä erittäin vähävirtaiset Wi-Fi ja Bluetooth, 1 Gt RAM, HDMI/RCA, 3,5 mm, RJ45, 4 x USB, microSD-kortinlukija. Mitäpä siihen muuta lisäämään. Raspberry Pi:n kotisivuilta voi ladata käyttöjärjestelmiä mm. Raspbian. Tämä kättä pienempi tietokone toimii hyvin arkikäytössä normaalina tietokoneena sähköpostien, netin selaamiseen, tekstin käsittelyyn ym. Tai voit laittaa vaikka television taakse piiloon ja käyttää näppäränä "media tietokoneena" Leffojen ja sarjojen katsomiseen. Alle 35e tällaisesta tietokoneesta ei ole hinta eikä mikään.
Vesa K. - Joensuu, Finland - ()
5/5 Mahtava tuote! Tällähän voi tehdä mitä vain kunhan hieman oppii koodaamaan. Google on iso ystävä tänä päivänä! Suosittelen tilata, jos vähänkin elektroniikka kiinnostaa. Tästä voi tehdä kodin viihdekeskusksen tai vaikka muuten vain käyttää tietokoneena. Joka kouluun pakolliseksi, niin oppii nykynuoret koodaamaan hyvissä ajoin.
Tommi K. - Uurainen, Finland - ()
5/5 Olen pyörittänyt paria ohjelmaa nyt pari päivää ja mitään ongelmia ei ole ollut. hieman hitaampi kuin normaali tietokone, mutta se on odottettavaa hinnan perusteella. tuote itsessään tuntuu olevan vankkaa tekoa, ainoana miinuksena sanoisin pienen särinän äänessä kun kuulokkeet on kytketty. suosittelen jos tykkäät värkkäillä tämmösillä pikku laitteilla ja esittellä niitä kaverreille.
Jarkko V. - Lahti, Finland - ()
5/5 PI3 saapui 6. syyskuuta, (tilauksen tein elokuun 18). . Vastaa täysin odotuksiani. Tuontikulut 8,10 €, tuontitullaus nopea ja helppo netin kautta. Tullipostin toiminta vaan on suht hidas.
Calle B. - Helsinki, Finland - ()

Raspberry Pi 3 Model B

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

En ny och uppgraderad version av den berömda datorn med endast ett kretskort. Detta nya kretskort har bland annat inbyggd krets för WLAN och Bluetooth, IoT-stöd och en effektiv fjärde generationens 64-bit 1.2GHz Broadcom BCM2837 quad-core processor.

Raspberry Pi 3 är bakåtkompatibel med tidigare Raspberry Pi- och Raspberry Pi 2 modeller. Alla kontakter sitter på samma ställe och har samma egenskaper. Strömförsörjningen sköts fortfarande av en 5 volt microUSB -adapter.


Specifikationer:

 • 1GB LPDDR2 (900 MHz)
 • CPU: 1.2GHz 64bit Broadcom BCM2837 quad-core ARMv8
 • GPU: Broadcom Video Kärna IV
 • Kontakter: 10/100 Ethernet, 2.4GHz 802.11n Wi-Fi
 • Bluetooth 4.1, energisnål
 • Minneskort: MicroSD
 • Anslutningar: HDMI, 3,5 mm audio-video, 4 x USB 2.0, Ethernet, CSI, DSI

Medföljer:

 • 1 x Raspberry Pi 3 Modell B

Garanti:

6 månader

Partner pris 317 SEK + moms
Antal 
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Valfri tilläggsutrustning:

Liknande produkter