PS4 laddningsrack med kylfläktar och USB-hub
Håll din konsol sval och stabil med detta rack utrustat med dubbla fläktar. Laddar två controllers samtidigt och har dessutom 3st USB 2.0-portar.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sami S.
  Sami S. (2015-09-11)
 • Produktfoto av Sami S.
  Sami S. (2015-09-11)

5/5 Olen ollut tuotteesen erittäin tyytyväinen. Toimii niin kuin pitää. Tuuletin on aika äänekäs mutta sen saa kytketyä erikseen päälle/pois. Ei vie paljon tilaa ja ohjaimet pysyvät tallessa ja ladattuna. Todella hyvä hinta/-laatusuhde.
Mika J. - Oulu, Finland - ()
5/5 Erittäin kätevä kokonaisuus, ps4 istuu hyvin, ohjaimet saa lataukseen ja usb-porttejakin on riittävästi. Ainoa huono puoli on tuulettimien kova ääni, mutta tuulettimet saa onneksi pois päältä. Mutta on ne tuulettimetkin käteviä pleikan kuumetessa! Suosittelen!
Markus R. - Tampere, Finland - ()
3/5 Ihan OK.

Äänekkäämpi verrattuna taakse kiinnitettävään tuulettimeen..

Playstation 4 konsoli tietääkseni ottaa sisääntulevan ilman takaosasta ja puhaltaa sen ulos sivuilta joten onko tästä puhaltimesta hyötyä?? :)

Kysyn vaan sillä itse käytän pelkkänä pystytelineenä.

Ohjainten latauspistokkeet eivät toimineet tai ainakin olivat todella tiukat
Jallu . - Orimattila, Finland - ()
4/5 Päivän nyt kokeillut ja auttaa kyllä ps4 ylikuumenemiseen! Enään ei hurise niin paljon. Tietenkin vähän ääntä pitää kuin pelaa mutta ei yli kuule kuitenkaan melkein mitään. Eksta usb paikoista plussaa ja hinnasta tietenkin. Materiaalista hieman tingitty, ps4 pysyy hieman heiveröisesti siinä päällä mutta hintaansa nähden oikein hyvä ostos!
Sami S. - Turku, Finland - ()
4/5 Tv-tasot tuntuvat taulutelevisioden aikana olevan vaikeampia pitää järjestyksessä. Itselleni kuten monella muullakin televisio on siirtynyt seinälle joten televisiotaso on muuttunut säilytystilaksi. PlayStation 4 ja sen kaksi ohjainta piti saada jotenkin sijoitettua soundbarin, modeemin ja digiboksin kanssa samalle tasolle, ja tähän löytyisi apu E-Villestä.

Pidin PS3 konsolia aina pystyssä. Jotenkin "musta torni" tuntui kuuluvan tuohon asentoon joten luonnollisesti halusin seuraavankin sukupolven laitteen pystyyn jolloin se vie vähemmän tilaa ja mielestäni näyttää paremmalta. Ps4 konsolille on tarjolla montaa erilaista tukea mutta päädyin tähän hinnan ja ohjainpaikkojen takia. Enään ei tarvitse kiroilla kun kaveri tulee pelaamaan yhden erän potkupalloa ja toinen ohjain on unohtunut ladata. Tuulettimet kuulostivat aluksi hölmöltä lisältä mutta pidempien pelisessioden aikana huomaa että laitteen sisäiset tuulettimet alkavat käydä todella kovaa, ja PC-puolen miehet kertovat auliisti jäähdytyksen tärkeydestä.

Nokankoputuksena mainittakoon että verrattuna itse konsoliin tämä tuki on kovin heppoisen oloinen ja huokuu muovisuutta. Värien ja muotoilun osalta tuote voisi hyvin olla virallisen valmistajan, mutta kuten monen muunkin itämaisen tuotteen kanssa huomaa että säästö syntyy juuri materiaali puolelta. Ohjainpaikat ovat hyvin muotoillut joka aiheuttaa sen että silikonisuojien kanssa on turha yrittää asetella ohjainta lataukseen.

Kaiken kaikkiaan tähän hintaan voisin melkein asettaa tuotteen sarjaan pakkohankinta. Tällä hinnalla ei saa yleensä ostettua edes ohjainten lataustelinettä, nyt saat tuen, ohjain laturin, usb-hubin ja lisätuulettimet.

Lyhyesti:

+ Hinta

+ Muotoilu

+ Erillinen nappi tuulettimille

- Muovisuus

- USB paikkojen niukkuus (kolme kappaletta)
Pekka A. - Riihimäki, Finland - ()

PS4 laddningsrack med kylfläktar och USB-hub

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Håll din konsol sval och stabil med detta rack utrustat med dubbla fläktar. Laddar två controllers samtidigt och har dessutom 3st USB 2.0-portar.


Specifikationer:

 • Passar till: PS4
 • Storlek: 37x14x3cm
 • 2 x Laddare för controllers
 • 3 x USB-portar
 • 2 x Fläktar

Medföljer:

 • 1 x Rack

Garanti:

6 månader

181 199 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter