Xiaomi Hifi in-ear -hörlurar
Detta är verkligen best-in-class pris-prestanda-förhållande!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av S.S.
  S.S. (2016-06-18)
 • Produktfoto av Mikko P.
  Mikko P. (2016-06-11)
 • Produktfoto av Mikko P.
  Mikko P. (2016-06-11)
 • Produktfoto av -JM-
  -JM- (2016-04-18)
 • Produktfoto av -JM-
  -JM- (2016-04-18)
 • Produktfoto av Lauri L.
  Lauri L. (2016-01-31)
 • Produktfoto av Lauri L.
  Lauri L. (2016-01-31)

Våra kunders produktvideor

5/5 Taattua laatua. Edelliset kuulokkeet myös xiaomin ja nyt päätin ottaa tämän mallin. En ole katunut, hyvin soi! Ei kuulu musiikki ulkopuolisille ja hyvin sulkee myös ympäristön ääniä. Täydellinen hinta-laatusuhde. :) Suosittelen!
Eero P. - Salo, Finland - ()
4/5 Sain kuulokkeet, koska ostamani Piston 3 kuulokkeet eivät pysyneet millään korvissani. Asiakaspalvelu toimi siis erinomaisesti ja nämä kuulokkeet istuvat minulla paremmin kuin Piston 3 kuulokkeet, joskin näidenkään kanssa ei voi paljoa riehua. Äänenlaatu on erinomainen ja minun makuuni vielä mielyttävämpi kuin Piston 3:lla. Lukemieni arvostelujen mukaan äänenlaatu vielä paranee käytössä näissä kuulokkeissa. Vaikka näissäkin kuulokkeissa painikkeet ovat pieniä, ne pystyy kuitenkin pienten "ulokkeiden" ansiosta erottamaan paremmin kuin Piston 3:n painikkeet. Toisin sanoen toimintoja pystyy tekemään paremmin ilman että tarvitsee katsoa painikkeita. Harmi vain että mukana ei tullut hienoa säilytintä kuin piston 3 kanssa, mutta ei sitä muutenkaan aina jaksaisi käyttää.
S.S. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Olen ollut todella tyytyväinen tuotteeseen. Olen ostanut aiemminkin Xiaomin nappikuulokkeet, joihin niihinkin olin tyytyväinen (kunnes kadotin ne). Tämä uusin versio on mielestäni siinä mielessä vieläkin toimivampi kuin edellinen, että johdossa olevaan painikkeisiin on tehty sellaiset kohoumat niiden väleihin, että sormella erottaa kolmen napin paikat paremmin kuin aiemmissa malleissa. Vaihtopäitä kuulokkeisiin tähänkin tuli runsaasti kuten ennenkin ja johto laitteeseen on tietynlaista punosta, joka ei mene helposti solmuun ja kestää paremmin äkillistä vetoa, kuin täysin muovinen johto. Hintakin on todella edullinen.
Mikko P. - Vantaa, Finland - ()
4/5 Todella laadukkaan oloiset rakenteeltaan, ja äänenlaatu on hintaan nähden erinomainen. Muotoilu on tyylikäs, mutta korvassa pysyvyydestä en ole vielä vakuuttunut jos lenkillä esimerkiksi aikoo käyttää. Mutta normaalikäytössä ei ainakaan ongelmia, ja riippuu tietysti korvanmuodoistakin.
Aleksanteri K. - Vantaa, Finland - ()
4/5 Puntaroin Xiaomin Hifi ja Piston 3 mallien välisiä eroja ja päädyin lopulta valitsemaan Hifi-mallin. Minulla oli aikaisemmin Panasonicin valmistamat nappikuulokkeet ja kun ne sanoivat sopimuksen irti usean vuoden käytön jälkeen, joten oli aika hankkia uudet. Olin aikaisempiin kuulokkeisiin hyvin tyytyväinen ja nämä olivat muotoilultaan hyvin lähellä entisiä, joten valinta pohjautui lopulta siihen.

Napit ovat hyvin kevyet ja pysyvät hyvin korvissa. Ääni on laadukas, mutta itse kaipaisin ehkä hieman enemmän bassoa. Mikkiä en ole vielä testannut. Äänenvoimakkuuden säätönapit eivät toimi applen tuotteessa, mutta musiikin pysäytys ja kappaleen vaihto toimii. Napit ovat erittäin ohuet ja esim. hansikkaat kädessä oikean napin painaminen on melkein mahdotonta.

Kokonaisuudessaan kuitenkin napit ovat ~30€ napeiksi ihan passelit. Täytyy myöntää, että piston mallien hypetykseen nähden nämä tuottivat pienoisen pettymyksen, mutta paha tietenkin sanoa, kun nämä ovat eri mallia.

Yhteenvedoksi sanottakoon, kuitenkin että nämä pesee varmasti monet halppisnapit, joten rahalle saa kuitenkin jonkinlaista vastinetta.
-JM- - Oulu, Finland - ()
5/5 Luultavasti ensimmäiset ja parhaat hybridinappikuulokkeet 20 euron hintaluokassa. Kuulokkeet ovat laadukkaat ja istuvat hyvin päähän. Tuotepakkauksen laatuvaikutelmassa tosin otettu hiukan takapakkia, eli mukana ei tullut perinteistä muovikoteloa.
Mikko S. - Pirkkala, Finland - ()

Xiaomi Hifi in-ear -hörlurar

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Kvalitetshörlurar från Xiaomi som åter igen levererar innovationer och ny teknik till ett superbilligt pris.

Hörlurarna kan användas som headset och knappar för byte av spår samt svarsknapp finns på sladden. Mikrofonen är nyutvecklad och reducerar bort allt bakgrundsbrus så att rösten förblir så tydlig som möjligt.

Lurarna återger hela ljudspektrumet in i minsta design, det finns absolut inget att klaga på. Bas, diskant och mellanregister levereras i perfekt harmoni utan att någon frekvens känns futtig eller för störande.
 
Detta är verkligen best-in-class pris-prestanda-förhållande!


Specifikationer:

 • Frekvens: 20Hz-20KHz
 • Känslighet: 101dB
 • Resistens: 32ohm
 • Kabellängd: 125cm
 • Spårväxlare / mikrofon
 • Anslutning: 3,5 mm
 • Vikt: 14 g

Garanti:

6 månader

217 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter