Ophion Micro HDMI -kabel 1.5m
Ophion Micro HDMI -kabel 1.

5/5 Tuote oli sitä mitä pitikin, hintakin kohdallaan. Vaikea tuosta on enemmän kirjoittaa, kun kyseessä kuitenkin vain tiedonsiirtokaapeli. No höh! Pitäisi kirjoittaa lisää, jotta kelpaisi tuotearvosteluihin???
Håkan W. - Kokkola, Finland - ()
5/5 Eipä tästä pahaa sanottavaa ole. Hoitaa asiansa niin kuin pitääkin. Suosittelen ostamaan mielummin pitemmän, kuin liian lyhkäsen kaapelin. Pitkän kanssa pärjää aina :)
Jarmo M. - Merikaarto, Finland - ()
1/5 Micropää väärä ei sovi..

Tuote ei todellakaan vastannut odotuksia.

En suosittele tätä tuotetta...........................................................
Petri M. - Kyrö, Finland - ()
3/5 Tilaamani kaapeli oli saapuessaan jo valmiiksi epäkunnossa, eli käyttökokemukset jäivät vaisuiksi, mutta tuotteen palautus onnistui täysin moitteetta. Iso kiitos siitä!
K.L. - Pirkkala, Finland - ()
5/5 Kaapelin avulla on helppo liittää esim. action kamera TV:seen ja vilkaista päivän kuvaukset. Ei vaadi sen kummempaa säätämistä, eli helppo käyttää! Suosittelen!
Pekka K. - Seinäjoki, Finland - ()
4/5 Perushyvä kaapeli, ostin itselle siirtämään kuvaa kamerasta näyttöön, mutta olikin väärällä päällä, joten täytynee keksiä muuta käyttöä :D laatu on hyvä, kumikaapeli, jossa hyvät kullatut liittimet.
Esko M. - Padasjoki, Finland - ()

Ophion Micro HDMI -kabel 1.5m

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Micro HDMI-kabel  av hög kvalitet från Ophion. Denna kabel behövs främst till actionkameror, men även till andra kameror samt mobiltelefoner och surfplattor när bilden ska överföras till TV:n.


Specifikationer:

  • Längd: 1,5m
  • HDMI-hane till Micro HDMI-hane

Medföljer:

  • 1 x Kabel

Garanti:

1 år

72 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter