iPhone5 SIM-klippare
En SIM kortsklippare med vilken du kan klippa en normal eller micro SIM till att passa din iPhone eller andra Nano-SIM användande produkter.

4/5 Toimii kyllä pienen harjoittelun jälkeen. Aluksi saattaa vaatia vähän totuttelua eikä ole heti täysin selkeä "käyttöjärjestelmältään", mutta kun jutun jujun tajuaa, niin toimii oikein kivasti. Eikä tarvitse lähteä liikeeseen vaihtamaan pienempään sim-korttiin.
Pasi S. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Minulla on ennestään leikkuri, jossa ei ole nanoleikkausta. Nyt on molemmat samassa. Nykyään toisaalta alkaa kaikissa sim-korteissa olla kolmen kortin mahdollisuus. Kaikki koot sisältyvät esim. pripaid pakkaukseen. Laadukkaan tuntuinen laite.
Markus R. - Viiala, Finland - ()
1/5 Tuotetta on hankala arvoida, koska en ikinä saanut oikeaa tuotetta postissa :) tilalle siis tuli micro-sim leikkuri adaptereineen, jota en ole päässyt testaamaan.
Jenna S. - Reila, Finland - ()
4/5 samanlainen nanosim leikkuri kuin muutkin mutta halvemmalla
Esko M. - Padasjoki, Finland - ()
5/5 Hoiti hommansa kuten pitikin. Leikkurin laatu hyvä ja mukana tulleet SIM korttiadapterit ovat hoitaneet tehtävänsä mitä ei ole voinut sanoa kaikista vastaavista tuotteista.
Kalle M. - Helsinki, Finland - ()
3/5 Käytännöllinen leikkuri.
Antti A. - Ohtola, Finland - ()

iPhone5 SIM-klippare

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 

En SIM kortsklippare med vilken du kan klippa en normal eller micro SIM till att passa din iPhone eller andra Nano-SIM användande produkter. Mycket prisvärd och bra produkt. 


Garanti:

1 månader

36 63 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter