Cubo de Rubik | Formación de IQ
El cubo Rubik es un juguete clásico que casi todos han jugado en su vida. Mejora tu IQ (Coeficiente Intelectual) con este cubo.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Karlo L.
  Karlo L. (2016-05-01)
 • Foto del producto de Karlo L.
  Karlo L. (2016-05-01)
 • Foto del producto de Markus R.
  Markus R. (2016-01-14)
 • Foto del producto de Tuula L.
  Tuula L. (2015-11-20)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Nostalginen tunne tulee tästä tuotteesta. Mukava antaa lapsille lahjaksi, kun on samanlaista kuutiota itsekin lapsena väsännyt. Mielekästä aivojumppaa kyllä.
Hagman12 - , keminmaa, Finland - ()
4/5 Hyvä tuote siihen asti kunnes hajosi. Melko heikkoa tekoa ja painoltaan kevyt. Tarrat ovat hyvät ja kirkkaat. Hyvä ja halpa perus kuutio lapsille.
Karlo L. - Salo, Finland - ()
Hyvä kuutio joka on hieman hidas suoraan paketista. Kannattaa ottaa kuutiosta yksi pala pois jonka jälkeen sumuttaa kuution sisälle esim. WD40 öljyä
Karlo L. - Salo, Finland - ()
3/5 Taitaa olla vähän pienempi kuin nämä yleensä, mutta hyvin ajaa asiansa. Hinta mielestäni edullinen. Hyvin sen kanssa yksi pippurityttö sai hermonsa menetettyä ;)
Yber - Savonlinna, Finland - ()
3/5 Kiinalaista laatua, mutta tässä se ei niin haittaa, kun toimii kuitenkin kuten kuuluu. Hiukan pienempi kuin odotin. Tarrat todennäköisesti joutuu itse kohta liimaamaan uudestaan, jotta pysyvät. Hiukan välillä kinnaa pyöritettäessä.
Jaana S. - Riihimäki, Finland - ()
3/5 Aluksi ajattelin lapselle lahjaksi, mutta taitaapi jäädä omaksi leluksi... Itselläni ei koskaan ole Rubikin kuutiota ollut, joten en pysty vertaamaan laatusuhdetta; pienimuotoista jäykkyyttä kuutiossa on havaittavissa, ja useasti joutuu ränkläämään kuution rakennetta takaisin ruotuun kun kuution sivut jumittavat (kuutioiden reunat ottavat kiinni toisiinsa). Muutoin olen kuitenkin varsin tyytyväinen.
Jesse K. - Muurame, Finland - ()

Cubo de Rubik

Formación de IQ

★★★★★
★★★★★
22 Comentarios

General:

El cubo Rubik es un juguete clásico que casi todos han jugado en su vida. Mejora tu IQ (Coeficiente Intelectual) con este cubo, no muchos pueden resolver el problema de este cubo mágico.

Especificaciones Técnicas:
 • Tamaño: 5,5 cm x 5,5 cm x 5,5 cm

Garantía:

6 meses

2.95 4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about días h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares