GameCube & Wii Controlador
Ahorra dinero con este controlador genérico para tu consola GameCube o Wii.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Henrik K.
    Henrik K. (2014-10-27)
  • Foto del producto de Teemu K.
    Teemu K. (2014-08-17)
  • Foto del producto de Jari S.
    Jari S. (2014-05-12)

4/5 Ohjain toimii kuin ajatus. Itse pelailen gamecubella ja laite on toiminut niinkuin pitääkin. Pakko ostos kaikkille kellä kyseinen konsoli on ja ei ole neljää ohjainta! Ohjain itseasiassa parempi kuin suur tuottajalta ostettu. Kaikki napit painuu hyvin pohjaan ja tateissa hyvä tuntuma.
Matti R. - Joutsa, Finland - ()
4/5 Ihan ookoo ohjain, ajaa kyllä asiansa. Toimii kuten aito GC-ohjain, ehkä hiukan jäykempi.
Otto T. - Espoo, Finland - ()
2/5 Tuote ei todellakaan ole originaaleja metallisia komponentteja vastaava. Ostin yhden tälläisen uutta Smash brosia varten lisäohjaimeksi ja vasen analogitatti hajosi viikon käytön jälkeen. Alkuun tuntuma oli lähes aitoa ohjainta vastaava, mutta pelituntien myötä tatin kuollut alue vain lisääntyi. Lopulta komponentti oli täysin vasteeton ja oikeastaan vain roikkui paikoillaan. Purettuani kyseisen tekeleen huomasin, että koko joystickin komponentti oli murentunut pölyksi (huom. n 10 tunnin pelaamisen jälkeen).

En voi rehellisesti suositella kenellekkään edes tähän hintaan. Aiemmat arvostelijat eivät selkeästikkään ole itse vaivautuneet tuotetta käyttämään.
Henri L. - Turku, Finland - ()
5/5 Tilasin ohjaimen lapsille joululahjaksi.Ohjain toimii niinkuin pitääkin,hinta oli edullinen ja toimitus vastasi odotuksiani.
Jaana O. - Ristijärvi, Finland - ()
4/5 Ei yhtään eroa originaalista. Oikein kätevä ja toimiva, tuli pelaajien suusta tietooni.
Timo T. - Kangasala as, Finland - ()
5/5 Halpa ja laadukas ohjain, ajattelin tuotteen olevan muovinen ja kevyt, mutta se olikin yllättävän jämäkän tuntuinen kuten alkuperäinen Cube ohjain. Pieniä naarmuja jo tulovaiheessa ja muutamat muovikohdat on jäänyt tehtaalla yli ohjaimeen kiinni.
Henrik K. - Kuopio, Finland - ()

GameCube & Wii Controlador

★★★★★
★★★★★
13 Comentarios

General:

Ahorra dinero con este controlador genérico para tu consola GameCube o Wii. Siempre puedes tener uno para cada consola, pero ¿porque no tener uno para los dos, a un precio mas razonable?Garantía:

3 meses

12.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about días h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares