Guitarra Libre
Rocanrolea con esta guitarra libre, no ocupa espacio, no pesa y lo puedes llevar a cualquier lugar.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Henna S.
    Henna S. (2014-04-30)

4/5 A los niños les encanta, lo piden continuamente
Bcobos - Madrid, Spain - ()
4/5 Ihan hauska vempain, muutamat hyvät naurut on saatu kitaran voimalla. Laatikossa mainostettuja valoja en onnistunut härvelistä löytämään, mutta ei se menoa haittaa.
Tarkastaja - Hämeenlinna, Finland - ()
1/5 Ensimmäinen laite soitteli sointuja omia aikojaan, Villet lähetti uuden, joka periaatteessa toimii. Soittimen käyttö on nurinkurisesti suunniteltu. Kuvittelin, että sillä voisi tuottaa sointuja mökillä lauluköörille, vehkeen käyttö ei ainakaan vanhalta basistilta onnisty. Ääni on kammottava, volyymi liikaa eikä olea sääsettävissä. Täysin humbuugilaite, en suosittele. Ei se tosin paljoa maksanutkaan.
Reijo M. - Helsinki, Finland - ()
3/5 Uskokaa tai älkää. Mutta modifioin tämän noitarummun sisään ja nyt saan aikaan uskomattomia efektejä jotka rumpukalvo vielä toistaa hienosti. Antaa mukavasti pontta samanistiseen iltaan nuotiolle. Vonkaisee kuin kojootti . Ja sitten rummutysta ja taas hieno kitara efekti..mahtavaa..
Markku V. - Hangonkylä, Finland - ()
4/5 Tämän tuotteen toimivuus oli kyllä postiivinen yllätys! Valmiiden sointunappien avulla kitaran rämppääminen oli mukavaa puuhaa jopa keski-ikäisen sedän mielestä. Uskoisin, että erityisesti lasten mieleen ovat myös äänten lisäksi tunnelmaa tuovat valoefektit. Valmiin napin takaa löytyy myös valikoima valmiita kappaleita, joiden tahtiin kitaraa voi rämppäillä. Laitteessa näkyi olevan myös äänen tulo- ja lähtöliitännät, joten siihen pitäisi pystyä tuomaan myös omia kappaleita, mutta sitä emme vielä kokeilleet.

Äänimaailma ei tietenkään tämän hintaluokan lelussa ole ihan miellyttävin tai monipuolisin (eikä edes hirveästi kitaraa muistuttava), mutta ajaa kyllä asiansa näin hupikäytössä. Monipuolisuutta söi myös se, että sivussa olevia napit (ylennys, alennus, molli ja 7) toimivat vain yksi kerrallaan (eli esim. ylennetty F-molli ei toiminut).
Hanne H. - Oulu, Finland - ()
4/5 erittäin hauska ja toimiva peli
Tero T. - Kotka, Finland - ()

Guitarra Libre

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

General:

Rocanrolea con esta guitarra libre, no ocupa espacio, no pesa y lo puedes llevar a cualquier lugar. Con sus sensores infrarrojos en su base, podrás mover tus manos en el aire y la guitarra capturara tus movimientos,  haciendo que música salga como parte de magia!

 

Especificaciones Técnicas:

  • Funciona con dos pilas AAA (no incluidas)
  • Peso: 134 g

 

Ve nuestro video para que sepas como funciona:

 

 


Garantía:

3 meses

7.95 11.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares