Bolsa de Dormir para Casos de Emergencia
Si te quedasteis encerrado fuera de tu hogar o cabaña y hace frio, pues deberías de tener esta bolsa de dormir contigo siempre.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Tapio O.
    Tapio O. (2014-09-09)

5/5 Tuote ei vielä ole ollut käytössäni. Ostin yhden varmuuden varalle autooni, ja toisen retkeilytarkoitukseen kun syksyisin ja talvellakin tulee telttailtua. Aiemmin käytössäni on ollut lämpölakanoita ("avaruuslakana"), arvelisin tämän lämpöpussin olevan kätevämpi makuupussin ympärillä.
Outi S. - Tammisaari, Finland - ()
4/5 Tuote ei ole ollut käytössä minulla vielä, mutta varmasti hyvä lisä telttailijoille ja retkeilijöille, koska ei paina mitään ja voi pelastaa jopa henkiä, hätätilanteessa. Hinta/laatu suhde ihan ok.
Marja-leena T. - Helsinki, Finland - ()
4/5 I hope I do not need to use soon. But this is kind of preparation for emergency or in case of accident. So I have them in my car all the time.
SAITO H. - Malmö, Sweden - ()
3/5 Laitoin tuotteen pakettiin mukaan, jotta säästäisin postikulut. Pakkausta en ole avannut vaan laitoin suoraan auton takakonttiin varmuudeksi, jos utota joskus tarvitsee. Tuskin tarvittaessa ainakaan huonontaa tilannetta.
Jari P. - Espoo, Finland - ()
4/5 En ole testannut tuotetta kenttäolosuhteissa. Pakkaus on pieni, kevyt ja kulkee helposti mukana. Kätevä henkivakuutus pahimman varalle. Suosittelen.
Päivi M. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Hyvä tuote retkeilijälle sekä maastossa että vesillä.
Hencca - Helsinki, Finland - ()

Bolsa de Dormir para Casos de Emergencia

★★★★★
★★★★★
11 Comentarios

General:

Si te quedasteis encerrado fuera de tu hogar o cabaña y hace frio, pues deberías de tener esta bolsa de dormir contigo siempre. Protégete del frio y duerme cómodamente, puedes colocarlo dentro de tu bolsa de dormir común y corriente y estar calientico como si estuvieras dentro de tu hogar. Diseñado para usarse una sola vez.


3.95 4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about días h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks
- Product is available also from Finland-warehouse with 1-3 days delivedy time (change)

Productos similares