Organizador Interno para Bolsos
Ahora ya puedes tener todo en su lugar y no tienes que buscar en todos los rincones de tu bolso donde todo parece perderse en el olvido.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Nina K.
    Nina K. (2016-09-05)
  • Foto del producto de Suvi S.
    Suvi S. (2016-06-12)

4/5 para tener a mano y organizado cualquier bolso y no volverse loca
Rosario F. - Madrid, Spain - ()
4/5 Olin aivaan ällistynyt kun olin hakenut käsilaukun organisoijaa ja ne maksoivat lähes kaksi kymppiä. Ja sitten tuli tämä. Kahden viikon kokeilu ja olen iahn myyty. minulla on kotona mesnossa rojun taltuttaminen. Tämä sopii nyt ideologiaani. Järjestys kaikessa.
Leena N. - Juupajoki, Finland - ()
2/5 Ei vastannut odotuksia. Heppoisista materiaaleista tehty, ohut ja muovinen tuote. Oikea hinta tuotteelle olisi 1-2 euroa. Viimeistely heikohko. En usko, että kestää käytössä kovinkaan pitkään. En suosittele nykyiseen hintaan.
Jari V. - Kontioniemi, Finland - ()
4/5 Tuote vastasi odotuksia. Tällä hetkellä ollut käytössä laukussa. Ehkä olisi kaivannut sivuihin vetoketjullisen taskun lisää. Tässä pysyy näppärästi lompakko ja kaikki muu sellainen peruslaukku sisältö :) helppo vaihtaa vaan toiseen laukkuun ja tavarat on varmasti matkassa. Sopivan kokoinen tuote.
Nina K. - Nastola, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä tuote; pitää käsilaukun järjestyksessä ja jokaisella tavaralla on oma paikkansa eikä ylimääräistä roinaa pääsee kertymään (koska niille ei ole paikkaa)! Vaatii toki sen, että ne tavarat laittaa omiin lokeroihinsa, mutta joka on kyllästynyt kaaokseen käsilaukussa, sydämentykytykseen kaupan kassalla tai bensan ollessa loppumaisillaan laukun pohjalta kaiken roinan seasta kukkaroa etsiessä, avaimia hakiessa koti- tai työpaikan ovella jne. hyötyy tästä suuresti. Mun stressikerroin on ainakin laskenut, käsilaukku pysyy järjestyksessä ja käsi-/olkalaukun vaihtaminen ei ole vuosisadan urakka, kun voi napata laukunjärjestelijän laukusta toiseen tuosta vain ja kaikki tärkeät tavarat tulee mukana. Tykkään ja tuottaa iloa joka päivä, vaikkei ulkonäkö olekaan tyylikkäimmästä päästä. En vaihtaisi, en luopuisi! :)
Kati R. - Naantali, Finland - ()
5/5 Oikein toimiva järjestelijä. Hinta on kohdallaan. Riittävästi erikokoisia taskuja. Varmaan lähes jokainen löytää tälle tuotteelle käyttöä. Voin suositella.
Esko N. - Tikkakoski, Finland - ()

Organizador Interno para Bolsos

★★★★★
★★★★★
32 Comentarios

Ahora ya puedes tener todo en su lugar y no tienes que buscar en todos los rincones de tu bolso donde todo parece perderse en el olvido. Con este organizador, lo puedes colocar en cualquier bolso o morral que tengas y tener todos tus artículos, maquillaje y llaves en los bolsillos respectivos a donde lo hayas colocado.


Especificaciones:

  • Dimensiones: 32 x 21cm
  • Colores: Rojo y Azul

Garantía:

3 meses

10.95 incl. VAT 24%
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Tuotetta on Suomi-varastolla over 5 pcs
Shops: Mantsala 0 pcs, Espoo 0 pcs
- Next shipment is in about 22 hours 26 minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 days
- Product is available also from our China warehouse at lower price (change)

Productos similares