Reseator Bolsa de Aire | para Audi/VW
Un simple dispositivo que puede resetear el malfuncionamiento de la luz indicativa de tu bolsa de aire en el tablero de tu coche.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Toni M.
  Toni M. (2016-07-02)
 • Foto del producto de Arsi F.
  Arsi F. (2014-02-20)
 • Foto del producto de Arsi F.
  Arsi F. (2014-02-20)
 • Foto del producto de Arsi F.
  Arsi F. (2014-02-20)
 • Foto del producto de Arsi F.
  Arsi F. (2014-02-20)
 • Foto del producto de Arsi F.
  Arsi F. (2014-02-20)

4/5 Toimi siihen mihin oli tarkoitettu, ohjeen kuvassa vähän erinäköinen kapistus mutta kyllä siitä selvän sai. Selvää säästöä jos alkaa vika uusiutumaan eikä tarvitse käydä pajalla nollaamassa valoa.
Tomi J. - Outokumpu, Finland - ()
5/5 Yritin nollata vw passatin airbag valoa,mutta laite ei toiminut. Laitteen mukana tuli pieni cd-levy,jota en pystynyt avaamaan tietokoneella.Yksinkertainen laite käyttää,jos se vain toimisi
Jari A. - Helsinki, Finland - ()
2/5 Kokeilin 2008 Skoda Octaviassa. Ei toiminut. Netistä sitten löysin tietoa että tämä airbagin nollaaja ei toimi uudemmissa autoissa. Tästä ei mitään mainintaa tuoteesittelyssä. Mukana tullut CD levy palasina paketisssa, siitä ei mitään hyötyä. Voi olla että tämä toimii vanhemmissa kuin 2008 vuoden malleissa, mutta jäi huono maku tuosta. Pitäisi palauttaa avaamattomassa myyntipaketissa ??
Kim F. - Kokkola, Finland - ()
3/5 Helppokäyttöinen, ei saanut vikaa nollattua, koska vika oli aktiivinen. Hetkelliset viat saa tällä kuitenkin korjattua kohtuullisen helpolla.
Janne L. - Masku, Finland - ()
2/5 Tänään laite tuli postissa ja innolla lähdin poistamaan airbg valoa. Mutta laite ei poistanut passatista vikavaloa. Paketissa tuli mukana pieni CD. Selasin ohjeita ja ne näyttivät aika monimutkaisilta. En löytänyt ohjetta uudemman malliseen 2008 Passatin airbag valon sammutukseen. Eli laite ei toiminut nappia painamalla.
Pentti U. - Voikkaa, Finland - ()
5/5 Vuan olpa viisas härpäke. Audi A6 Avant Quattro -2000. Päkker valo sytty talavel,akun vaehon yhteyvessä.VAG ohjelma ,ei saanut kuitattua (vika koodi 65535). Nyt män puol minnuuttia ,niin johan asettu loestamasta.
Juha S. - Sulkavanjärvi, Finland - ()

Reseator Bolsa de Aire

para Audi/VW

★★★★★
★★★★★
36 Comentarios

General:

Un simple dispositivo que puede resetear el malfuncionamiento de la luz indicativa de tu bolsa de aire en el tablero de tu coche. Conecta tu Audi o Volkswagen al enchufe OBD2 y presiona el botón Clear, veras como la luz desaparece de tu tablero. Trabaja con todos los enchufes OBD2 para coches Volkswagen y/o Audi.

Contenido del paquete:
 • 1x Reseteador
 • 1x Cable OBD2

Garantía:

6 meses

Lo sentimos pero este producto no está disponible
Product is available also from our China warehouse at lower price (change)

Productos similares