iPhone 5 Pines 8 | Muelle Cargador
Elegante y fácil de usar estación de acoplamiento para el iPhone 5. Basta con insertar el cable USB a la corriente y listo!.

5/5 Toimiva telakka iPhone vitoselle. Hoitaa uskollisesti tehtävänsä ja puhelin mahtuu tähän jopa ohuen suojakuoren kanssa. Ollut nyt jo yli vuoden käytössä eikä ole tänä aikana tullut mitään moitittavaa.
Mika N. - Vihtijärvi, Finland - ()
4/5 Näppärä telakka, saa puhelimen helposti heitettyä töissä makaamaan ja lataamaan. normaalisti käytin tavallista laturia, mutta kun kokoajan joutuu ottaa puhelimen mukaan, on tämä paljon kätevämpi
Ilkka K. - Espoo, Finland - ()
5/5 Tosi edullinen telakka iPhone 5: selle. Aika näyttää kuinka kestävä se todellisuudessa on. Tähän mennessä ei kuitenkaan mitään negatiivista sanottavaa.
Sami S. - Vantaa, Finland - ()
2/5 Perussiisti lataustelakka toimistopöydälle. Toimi hyvin pari kk, nyttemmin ei enää suostu lataamaan laisinkaan. Ei hinnalla pilattu, mutta näkyy laadussa/kestossa.
Mikko K. - Hiltulanlahti, Finland - ()
3/5 Toimi alussa ok, mutta nyt on käytön mukaan hrjamaan ja puhelin pitää asettaa tarkasti paikoilleen, että lataa.
Jorma N. - Espoo, Finland - ()
4/5 Kätevä lataustelline iPhone 5S/5C/5 puhelimelle. Puhelinta voi ladata myös tiettyjen ohuiden suojakuorten kanssa, mutta hieman paksumman kuoren kanssa lataaminen ei onnistu. Telakka kannattaa asentaa esimerkiksi sinitarran kanssa pöytään kiinni jotta sitä pystyisi käyttämään yhdellä kädellä.
Juho T. - Kaivanto, Finland - ()

iPhone 5 Pines 8

Muelle Cargador

★★★★★
★★★★★
13 Comentarios

Elegante y fácil de usar estación de acoplamiento para el iPhone 5. Basta con insertar el cable USB a la corriente y listo!.

Especificaciones:

  • Perfectly tailored for iPhone 5

Garantía:

6 meses

2.95 7.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares