Anillo para Uñas | Floral con Cristales
Date un look nuevo y refrescante todos los días, combina tus accesorios con tu vestuario y se una persona nueva todos los dias. Pudes ser una sexy diva hasta una amante del rock.

4/5 Hauska, näyttävä. Oli mitä odotinkin. No hankalahan se on, juhlissa kyllä, nuoremmilla, kauniskätisillä naisilla. Lahjoitan mielellään jollekkin nuorelle, ohutsormiselle.
Irma R. - Vieremä, Finland - ()
4/5 Upea ja näyttävä koru. Ihana lahja niin tytölle kuin naisellekin. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Sopii monenlaiseen tilaisuuteen, niin arkeen kuin juhlaankin....tosin vain pienisormiselle.
Susanne M. - Mustajärvi, Finland - ()
3/5 Vähän halvan näköiset hän nuo ovat, mutta ei tuollaisia ihan joka päivä käyttäisikään. Sopivat hyvin naamiais asun lisätäytteenä..

Olisin toimitukseen kuuluneen kaksi erillaista, mutta luinko väärin vai oliko toimituksesta toinen jäänyt lähettämättä ;(
Tero N. - Espoo, Finland - ()
3/5 Tilasin äidilleni kyseisen tuotteen. Pitänee ottaa omaan käyttöön tai antaa jollekulle toiselle lahjaksi sillä ne eivät sovellu isompiin sormiin. Pitää olla pienet sormet että saa ne mahtumaan!
Virve K. - Tampere, Finland - ()
4/5 ihan hyvä tuote, suosittelen...
Jari S. - Sotkuma, Finland - ()
5/5 MAHTAVAT ..i Love it ..Tilaan lisää Pian ..Ville Olisi Mukavaa Joss Laittaisit erilaiset Tänne Jotta voisin tilaa lisää .. Suosittelen ihanat voi laittaa jossei joskus kerkee lakkaa kynsiin rakastan käyttää ku meen ulos ilalla tyttöjen kaa BLING BLING
Hodan A. - Porvoo, Finland - ()

Anillo para Uñas

Floral con Cristales

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

Date un look nuevo y refrescante todos los días, combina tus accesorios con tu vestuario y se una persona nueva todos los dias. Pudes ser una sexy diva hasta una amante del rock.

1.95 3.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares