Reloj Clip LCD | Con Termómetro
Añade una muy útil herramienta a tu coche, si tienes que ver la hora en todo momento, pues este reloj con clip te servirá como nunca, solo tienes que engancharlo a la salida de tu aire acondicionado o hasta en la gaveta de tu cuarto.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Aleksi H.
    Aleksi H. (2015-10-19)
  • Foto del producto de Aleksi H.
    Aleksi H. (2015-10-19)

5/5 Tämä on parhaimpia hankintojani e-villen kautta. Sopii täydellisesti kojelaudan päällä olevan tuuletusritilän reunaan, hieno look koko auton sisätilaan samalla.

Hintakin on todella minimaalinen.
Päivi M. - Loviisa, Finland - ()
4/5 Hieno ja halpa mittari. Helppo käyttää, ja toimii tarkoitukseensa hyvin. Kestävyydestä en osaa vielä mitään sanoa, kun on ollut vasta niin vähän aikaa käytössä. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen mittariin.

Jos jotain moitittavaa, niin kiinnitysklipsi saisi olla parempi.
Jari V. - Helsinki, Finland - ()
3/5 Muovisen ja hepppoisen tuntuinen. Kiinnitys ei vakuuta. Vaihtoehtoina klipsikiinnitys tai tarrakiinnitys. Itse en halunnut tarralla laittaa, jottei konsoliin jää ikävää tahraa. Klipsillä kiinnitin tuuletusritilään, mutta sen verran painava on että painaa ritilän ala-asentoon.
Timo . - Helsinki, Finland - ()
2/5 Ok. Simppeli laite yksinkertaiseen käyttöön.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jouni P. - Pirkkala, Finland - ()
5/5 Siis tää on ollut tosi kätevä autossa, joku täällä valitti, ettei ole kuin 12 tunnin näyttö, mutta kyllä siihen saa sen 24 tuntiakin. Nyt kun ilmat on kylmenneet, niin täytyy kuskata mukana, eetten jätä kylmään autoon. Suosittelenlämpimästi.
Seija K. - Tampere, Finland - ()
4/5 Sopivankokoinen kello-lämpömittari, hyvä valaistus, näkyy hyvin, voi sanoa, sain sitä mitä tilasin.

En tiedä, toimiiko hyvin pakkasessa autossa?
Aleksi H. - Hämeenlinna, Finland - ()

Reloj Clip LCD

Con Termómetro

★★★★★
★★★★★
17 Comentarios

Añade una muy útil herramienta a tu coche, si tienes que ver la hora en todo momento, pues este reloj con clip te servirá como nunca, solo tienes que engancharlo a la salida de tu aire acondicionado o hasta en la gaveta de tu cuarto. Además de su pantalla LCD, tiene termómetro incluido.

Especificaciones:

  • Diámetro: 1.8x8.5cm
  • Material: ABS
  • Peso: 500g
  • Batería: 2x batería de botón (no incluida)

5.95 14.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about días h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares