Objetivo Universal 3en1 con Clip
Mejora la calidad de la cámara incorporada en tu móvil, con este objetivo o lente universal; su diseño de clip te dejará ajustarlo en cualquier modelo de móvil.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Anssi L.
  Anssi L. (2015-11-07)
 • Foto del producto de Pihlaja
  Pihlaja (2014-12-11)
 • Foto del producto de Pihlaja
  Pihlaja (2014-12-11)
 • Foto del producto de Lassi H.
  Lassi H. (2014-06-12)
 • Foto del producto de Asko S.
  Asko S. (2014-03-05)
 • Foto del producto de Asko S.
  Asko S. (2014-03-05)

5/5 Aivan huippy tuote erilaisiin kuvauksiin. Innostuin valokuvauksesta todella paljon näiden linssien avustuksella. Edullinen hinta ja nopea toimitus myös ilahdutti. Suosittelen kaikille tuotteen ostoa!
Jussi R. - Parkano, Finland - ()
4/5 Oikein laadukas tuote ja toimii hyvin käyttötarkoituksessaan. Linssin käyttö antaa erilaisia vapauksia puhelimella kuvatessa. Samsungin puhelimissa jää vähän mustaa reunaa kuviin, kun lisnssi on melko pieni.
Santeri M. - Jalasjärvi, Finland - ()
4/5 Monikäyttöinen ja toimiva lisä puhelimeen. Ei toimi kaikissa puhelimissa, jos kamera on "keskellä" puhelinta. Jotkut linssit vääristävät ja jättävät tummat reunat, mutta ne on helppo rajata pois lopullisesta kuvasta. Toimii kaikinpuolin!
Ansuniina - Vaasa, Finland - ()
4/5 kätevä lisälaite , kaksi erilaista linssiadapteria, näillä saa mukavasti laajennettua kännykän vaatimattomia laajakuva ominaisuuksia, kohtalainen kuvanlaatu,hintaansa nähden hyvä plussaa , sopiin kaikkiin kännyköihin ,kuva reunoilta pyöristyy, ja jää pimeäksi,mutta sen voi hyväksyä,ja sen voi jälkikäsittelyllä muuttaa
Autosähkö j mieto ky /jorma M. - , Finland - ()
4/5 Reunoille jää mustaa aluetta Samsung Galaxy Alphan takakamerassa. Etukamerassa tosi hyvä, eikä mustaa aluetta juuri oo ollenkaa. Jos ei halua maksaa paljoa tämmösistä linsseistä nii tämä kyllä ajjaa asian ihan hyvin.
Miska L. - Ranua, Finland - ()
2/5 Makro kuvaus ikkunaan jäätyneistä jääkiteistä antoi uskomattoman hienoja kuvioita auringon laskun aikaan. Kalansilmä oli outo kun reunat pyöristyy ja vääristyy ja ei taida kuitenkaan oikeasti antaa kovin leveää kuvaa. Myös tuo laajakuvalinssi on tavallisen selfien ottajalle tutha kun kännykän etulinssillä otetaan selfietä ja siinä on laajakulma valmiina. Mutta jo pelkän makron hankinta tähän hintaan kannattaa sillä pikkujuttujen kuvaaminen on hauskaa puuhaa.. suosittelen. Linssin asennus puhelimeen on nopea juttu.
Markku V. - Hangonkylä, Finland - ()

Objetivo Universal 3en1 con Clip

★★★★★
★★★★★
22 Comentarios

Mejora la calidad de la cámara incorporada en tu móvil, con este objetivo o lente universal; su diseño de clip te dejará ajustarlo en cualquier modelo de móvil. Con este kit de 3 objetivos, podrás tener efectos de Macro, Ojo de Pez (Fisheye) o ángulo amplio (wide angle).

Especificaciones:

 • Objetivo Doble ángulo Macro: 0.67
 • Objetivo Fisheye: 180°

Detalles del paquete:

 • 1x Objetivo Macro
  1x Objetivo Ojo de Pez (Fisheye)
  1x Objetivo ángulo Amplio
  1x Clip Universal
  1x Estuche

Garantía:

3 meses

9.95 12.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares