3W Linterna Frontal
Clásica linterna que viene con soportes para colocar en tu cabeza, es la herramienta preferida por escaladores y otras personas que requieran de ambas manos, pero que a la vez tienen que estar en un lugar relativamente oscuro.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Sebamax
  Sebamax (2015-10-19)
 • Foto del producto de Sebamax
  Sebamax (2015-10-19)
 • Foto del producto de Keijo V.
  Keijo V. (2014-11-26)
 • Foto del producto de Sami J.
  Sami J. (2014-06-29)
 • Foto del producto de Sami J.
  Sami J. (2014-06-29)

5/5 Kirkas valo ja portaattomasti säädettävä tarkennus. Hyvin pysyy päässä ,ja päätelineessä on hyvä sarana, jolla valoa voi suunnata pystyasennosta alaspäin. Sisään menee 3kpl AAA paristoa tai akkua.
Jere M. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Ostin tuotteen kun tarvitsi vähän tehokkaampaa otsalamppua puiden hakua varten. Tämä yllättikin positiivisesti. Vara-akkuja voisi olla hyvä jos saisi hommattua lisää. Tosin vieläkin ovat hyvässä kunnossa nämä alkuperäisetkin ja yllättävän kauan kestää virta jopa tehokkaammalla asennolla pitäessä.
Anssi K. - Ryttylä, Finland - ()
3/5 Tilasin kaksi eikä toinen toiminut kovin pitkään patterinvaihdosta huolimatta :( Toinen on ajoittain käytössä käsitöitä tehdessä ja siinä verraton apu "huonosilmäiselle" :)
Paukkis - Kerava, Finland - ()
5/5 Mahtava tuote päähän laitettavaksi. Kirkas valo ja hyvä valokeila. Pysyy paikoillaan hyvin liikkuessa ja asettaminen helppoa- Mahtavan edullinen laatuun nähden ja hyvä turva liikkuessa esimerkiksi pyörällä liikkuessa.
Jarmo S. - Kemi, Finland - ()
4/5 Minulla lamppu on ollut varalla, mutta olen testannut kyseistä lamppua. Toimii hyvin ja on kirkas, hinnaltaan edullinen. Pitempää kokemusta ei ole esimerkiksi ledin kestävyydestä, tai elektroniikan toimivuudesta jatkuvassa käytössä.
Arvo M. - Kitee, Finland - ()
5/5 Törkeen hyvä hinta/laatu suhde. Väki valittanut kireydestä mutta hihnat säädettävistä joten ne joilla on ison munan lisäksi myös iso pää kuten minulla, voi säätää nämä remmit maksimaalliseen kokoonsa ja jättää kokonaan käyttämättä tuota kolmatta pään päältä suoraan yli menevää sillä sen ainoa funktio lienee tässä on insinöörejä tuntien ainoastaan hiuksien sekoitus.

Tästä tuotteesta huomaa varsin hyvin kuinka tämän lampun suunnittelema insinööri on takuulla stereotypinen ilmestys autistisesta siilihiuksisesta impotentista miehestä joka joutuu edelleen käyttämään vaippoja vaikka kykenee laskemaan koska 5milj. valovuoden päässä oleva kappale kiitää planeettamme ohitse ja mistä kohtaan kilometrin tarkkuudella. Tai kuinka häneltä saattaa kenties mennä 2vko kun hän suunnittelee roskapussin kuljetuksen jätesäiliöön (5m kävely) mutta kun sit antaa niille sen niiden kaipaamaansa tilan ja antaa niiden yksin märehtiä siellä pimeydessään sen helvetin kanssa joita he kutsuvat ajatuksiksi niin kenties sitä voi selvitä eriskummallisten äänien lisäksi ainoastaan hermoromahduksella, kriisillä, paniikkilla, murhalla jos toisella, ja lopulta avioerolla niin lopputuloksena tälläiseltä pyöreeltä haisevalta housu kakalta haisevalta impotentti autisti-insinööriltä voi olla jotain tälläistä. Nyt voi herra insinööri olla tyytyväinen itseensä ja hakea jälleen kauppa tyhjäksi voi pötköistä joilla hieroa itseään seksuaalisen tyydytyksen saavuttamiseksi. Suosittelen!
Mikko K. - Helsinki, Finland - ()

3W Linterna Frontal

★★★★★
★★★★★
23 Comentarios

Clásica linterna que viene con soportes para colocar en tu cabeza, es la herramienta preferida por escaladores y otras personas que requieran de ambas manos, pero que a la vez tienen que estar en un lugar relativamente oscuro. Tiene un rango de 100 metros para que puedas ver con claridad lo que tengas en frente.

 


Especificaciones:

 • alta trenza elástica, de 450 mm de longitud, con ancho de 250 mm más corta correa de 25 mm.
 • material ABS, resistente al agua producto ultraligero.
 • Batería: 3 baterías AAA (3 × AAA1.5V) No incluido

 

Garantía:

3 meses

5.95 7.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares