Linterna de Cabeza 53 Luces LED
De alta tecnología, ultra-brillante fluorescente faros LED, el tiempo de funcionamiento de hasta 100 000 horas!

4/5 Käytän koirien ulkoilutuksessa lamppua. Erittäin hyvä ja valaiseva siihen tarkoitukseen. Lenkillä en käyttäisi, tuskin pysyy päässä kevyellä hölkällä.
Tero T. - Pieksämäki, Finland - ()
5/5 Led-otsalamppu on todella tehokas, valaisee pikku kylän samalla :) . Virtapainike näppäin vain irtosi herkästi, mutta avasin valo-osan ja laitoin näppäimen paikalleen, pienen muovisen lätyskän ja laite toimii taas moitteettomasti.
Päivi M. - Loviisa, Finland - ()
3/5 Aika erikoinen led-otsalamppu. Hinta on halpa ja valoakin tulee suhteellisen paljon. Se, mikä mättää on julmettu koko otsalla. Painoa on suhteettoman paljon pienelle valoteholle. Avasin vahingossa lampun väärin, kun kaikki ohjeet puuttuivat ja melkein rikoin koko systeemin. Sitten huomasin vasta, että paristot tulevatkin pieneen tilaan lampun takana. Autossa hyvä laite olla syksyllä varmuuden vuoksi. Ei sovi jokapäiväiseen käyttöön painon ja koon vuoksi, mutta hinta on sopiva sellaiselle laitteelle, jonka voi jättää auton peräkonttiin ja ottaa sieltä sitten tarvittaessa esille.
Jouni L. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Toimiva vehje. Aika mokkelo, eikä valovoima ole ledien määrään nähden häävi, mutta hintaan nähden varsin pätevä kapistus.
Antti K. - Alastaipale, Finland - ()
4/5 Toimitusaika 9 arkipäivää. Kohtalaisen iso otsalampuksi. Joillain on ollut fillariteline, harmikseni mulla ei. Kahden tehokkaimman asetuksen ero näyttäisi olevan aika pieni. Pattereiden kulutuksesta en vielä osaa sanoa, toistaiseksi vähäisen käytön takia. Rakenne on muovinen, ei ehkä kestä rankempaan käyttöä.
Petron - Mikkeli, Finland - ()
4/5 Kokeilin kodin hämärässä ja siellä vaikutti ainakin lähietäisyydelle tehokkaalta. Lamppu on aika iso, mutta onneksi hinta on pieni. Tuotteessä hämmästyttää, että lähes kaikki osat lähtee vääntämällä irti ja ohjeita ei ole, joten kun yritin laittaa pattereita, lamppu melkein hajosi väärästä kohdasta aukaistessa. Ei vedä vertoja esim. E-villen 800-lumenin lampuille, mutta hintakin on rutkasti halvempi ja lamppu toimii kuitenkin parin metrin säteellä hyvin valaisevana.
Jutsus - Jyväskylä, Finland - ()

Linterna de Cabeza 53 Luces LED

★★★★★
★★★★★
11 Comentarios

General:

De alta tecnología, ultra-brillante fluorescente faros LED, el tiempo de funcionamiento de hasta 100 000 horas!
A prueba de salpicaduras, resistente a golpes y un diseño duradero. Cómodo de usar, indispensable para usted con el uso de su pasatiempo como la pesca, el senderismo o acampada.

 

Características:

  • 53 LEDs de gran alcance, bajo consumo de energía, la edad de hasta 100 000 horas!
  • Cuello ajustable, elástico, para evitar el balanceo de la lámpara.
  • Baterías:3 x 1,5 V pilas AAA (no incluidas)
  • Junto con el botón de función 4: 10 LEDs, 27 LEDs, 53 LEDs, 53 LEDs intermitentes.
  • Color: plateado
  • Dimensiones: 8,5 cm x 6,5 cm x 7 cm
  • Peso: 161 g

Garantía:

3 meses

Lo sentimos pero este producto no está disponible
Product is available also from Finland-warehouse with 1-3 days delivedy time (change)
Lo sentimos pero este producto no está disponible

Productos similares