XBOX 360 Control Remoto
Siéntate en el sofá y disfrutar de películas en DVD en la consola Xbox 360 y el dispositivo está operado por control remoto.

4/5 Kaukosäädin on vastannut odotuksia ja yllätyin säätimen laadusta. Hinta oli todellakin kohdallaan. Laadusta sanoisin, että kaukosäätimestä on selvästi yritetty niin hyvä hinnalla voi, mutta napit ovat hieman epämukavat. Säätimen ir-lähetin vaatii myös hieman sihtaamista.
Janne R. - Kuopio, Finland - ()
4/5 Käytettävyys ok. Kaukosäätimellä täytyy osoittaa xboksia kohti eli ei toimi samalla periaatteella kuin xboksin peliohjaimet. Muuten näppärä ja helppokäyttöinen esim. leffoja katsellessa. Hintaansa nähden loistopeli.
Esa T. - Tampere, Finland - ()
4/5 toimii hyvin ja on melkein yhtä laadukas kuin xboxin oma kapula.
Aatu V. - Ylöjärvi, Finland - ()
5/5 Tämän avulla Xbox360 muuttuu viihdekeskukseksi. Kaukosäädin antaa vapautta olla sohvalla ja säätää elokuvat soimaan valikoiden kautta kätevästi.
Jani M. - Helsinki, Finland - ()

XBOX 360 Control Remoto

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

General:

Siéntate en el sofá y disfrutar de películas en DVD en la consola Xbox 360 y el dispositivo está operado por control remoto. El control remoto se pueden encontrar en Windows XP Media Center Edition Button y funcionalidad Media Center Edition. También hay botones en el mando a distancia, A, B, X e Y.

 

Especificaciones Técnicas:

  • Compatibilidad: Xbox 360
  • Distancia de hasta 12 metros
  • Utiliza 2 pilas AAA (no incluidos)

Garantía:

3 meses

Lo sentimos pero este producto no está disponible
Product is available also from Finland-warehouse with 1-3 days delivedy time (change)
Lo sentimos pero este producto no está disponible

Productos similares