Rapoo 1620 | 2.4G Wireless mouse
Inexpensive wireless mouse with a small energy consumption. A single AA battery for the mouse can be used up to 9 months. Mouse does not need to install drivers for the most common operating systems, but it works immediately after switching.

Customer's photo
5/5
Edullinen hiiri kannettavaan tai pöytäkoneeseen. Laadukkaan tuntoinen hiiri, joka toimii erinomaisesti. Tuntuma on herkkä ja toimii alustalla kuin alustalla. Usb-liittäminen toimii jouheasti. Hiiri on sujuvasti vaihtanut käyttäjän mukana koneelta toiselle. Suosittelen lämpimästi ja laitan itsekkin lisää tilaukseen.
Aki H. - Tohkala, Finland - ()
Customer's photo
4/5
Oikein hyvä tuote, jota itse käytän hiiren ohjailemiseen sängyltä/sohvalta käsin. Hyvän hintainen, ja patterien kesto on yllättänyt minutkin. Käytettävyydeltään myös hyvä, mutta saisi olla ehkäpä hieman isompi. Hiiri on myös aika herkkä.
Seppo J. - Lappeenranta, Finland - ()
Customer's photo
Käteensopiva hiirulaine. Usb porttiin tuleva vastaanotin lyhyt, ei ole tiellä. Patteri tuntuu kestävän yllättävän pitkään. Tuntuu olevan tarkka ja nappult täsmälliset. Hinta ja laatu erinomaiset.
Antero N. - Heinola kk, Finland - ()
Customer's photo
4/5
aiva loistava hiireksi, ja patterin kesto vähintäänkin riittävä, eka patteri noin 7kk
Kai P. - Pori, Finland - ()
Customer's photo
4/5
Todella kevyt, käteen sopiva perushiiri. Vertauskohteena Logitechin 30€ hiiri, enkä käytettävyydessä havaitse juurikaan eroa. Suurin ero lienee painossa...Rapoo huomatavasti kevyempi vaikkakin hiukan isompi. Rapoo on jopa mukavampi käteen suuremman kokonsa vuoksi. Materiaali vaikuttaa ihan mukiinmenevältä, mutta ei varmasti kestä lattialle pudottelua samoin kuin esimerkiksi tuo logitech.
Ivy - Laukaa, Finland - ()
Customer's photo
5/5
Toimiva perushiiri. Edullinen. Ei valittamista.
Seppo I. - Koria, Finland - ()

Rapoo 1620

2.4G Wireless mouse

★★★★★
★★★★★
9 Reviews

Sorry, this product doesn't have a product description in English. Please change shop language to Finnish or Swedish for product details. You can also contact customerservice@e-ville.com for details.

8.53 16.24 £ 1-3 weeks
Free_shipping__for_orders_above_20 This product is tax free
Some message here 17:59:47
Quantity  Add to Cart »
  • This product's shipping
  • 0€
  • when you order above 20€
Free shipping excluding UK

Similar Products