ELM327 Bluetooth Diagnostic Tool
ELM 327 is a known chipset that enables versatile diagnostics on cars with OBDII support. This device also supports the newer generation CAN-protocol so it is generally compatible with all cars of -96 and newer with OBD-II support.

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Vesa K.
  Vesa K. (2015-04-04)
 • Product photo from Mika P.
  Mika P. (2015-04-03)
 • Product photo from Miika K.
  Miika K. (2015-04-02)
 • Product photo from Miika K.
  Miika K. (2015-04-02)
 • Product photo from Kimi H.
  Kimi H. (2015-03-09)
 • Product photo from Kimi H.
  Kimi H. (2015-03-09)
 • Product photo from Kimi H.
  Kimi H. (2015-03-09)
 • Product photo from Tuomas R.
  Tuomas R. (2015-03-04)
 • Product photo from Tuomas R.
  Tuomas R. (2015-03-04)
 • Product photo from Seppo A.
  Seppo A. (2015-01-26)
 • Product photo from Seppo A.
  Seppo A. (2015-01-25)
 • Product photo from Joonas H.
  Joonas H. (2014-11-13)
 • Product photo from Anssi L.
  Anssi L. (2014-08-06)
 • Product photo from Heikki P.
  Heikki P. (2014-07-22)
 • Product photo from Marko H.
  Marko H. (2014-07-09)
 • Product photo from Pasi M.
  Pasi M. (2014-02-27)
 • Product photo from Jouko U.
  Jouko U. (2014-02-21)
 • Product photo from Jukka T.
  Jukka T. (2014-01-20)
 • Product photo from Toni L.
  Toni L. (2014-01-14)
 • Product photo from Raija S.
  Raija S. (2013-12-29)

Customers' Contributed Video

5/5 Hyvä vikakoodinlukija. Saanu monesta volkkarista jo nollattua moottorin vikavalot pois. Jarno M. - Seinäjoki, Finland - ()
1/5 Ei suostunut lähettämään dataa millekkään laitteelle ja millään ohjelmalla, mukana tullut ohjelma ei asennuslevykkeeltä asentunut! Bluethooth laitteet kyllä löytävät tämän mutta ohjelmat eivät! Hannu Ä. - Jämsä, Finland - ()
4/5 Toimiva ja hyvä laite, josta on hyötyä! Ari R. - Porvoo, Finland - ()
Laite toimi hienosti. Kytkentä on tukeva ja itse laitekin vaikuttaa suht laadukkaalta. Protokolla vastasi referenssimanuaalissa esiteltyä, joten ohjelmien tekeminen oli helppoa.

Ainoa miinus laitteen suurehkosta koosta, jossain autoissa OBD2-portti sijaitsee jalkatilassa jolloin laitetta potkii helposti.
Olli K. - Tuusula, Finland - ()
4/5 oikealla softalla toimi laite Jarkko P. - Mikkeli, Finland - ()
4/5 Aivan loistava pulikka. Tällä on tutkittu useamman auton vikakoodit. Helppo käyttää ja ainakin Android luuriin ja tablettiin löytyi sopivia sovelluksia ilmaiseksi. -00 200CDI mersun vikakoodeja tuolla ei saanut ulos, mutta monesta muusta on saanut koodit ulos ja nollattua. Mersustakin sai toki livedataa ulos, joka auttoi melkoisesti vian paikallistamisessa. Hintaansa nähden hyvä laite, ja on tosiaan kestänyt jo useamman remontin! Mikko R. - Valko, Finland - ()
4/5 Tuote ei toiminut, joten se lähetettiin huoltoon/vaihtoon. Odottelen tuotetta takaisin. Vesa K. - Heinola, Finland - ()
4/5 Tuntuu toimivallta ja varmasti lunastaa hintansa, edullinen ja kätevä esim Torque app:in kanssa Janne H. - Kokkola, Finland - ()
Ei muuta kuin laite kiinni porttiin, softa päälle kännykästä, ja heti lähti toimimaan. Antaa myös paljon "turhaa" tietoa, riippuen ohjelmasta, esim. turbon paineet, tuloilman lämpötila jne. Miika K. - Kuusankoski, Finland - ()
2/5 Ei vaan toimi: latasin kaksi maksullista lukuohjelmaa (Torque ja EOBD FACILE) ja molemmat herjasivat viallisesta laitteesta tai laiteväärennöksestä Juha T. - Hailuoto, Finland - ()
4/5 hyvin toimii :) noi samat maksaa aliexpressil 4€ ja ilmanen toimitus ja sama monen viikon toimitus ajalla. Jens R. - Loviisa, Finland - ()
2/5 ei toiminut kuin hetken kerrallaan, jonka jälkeen katkaisi yhteyden.samsung xcover ja toruge auto opel gts-04 testasin myös opel astra -04 sama vika .toimii vain hetken kerrallaan. Heikki H. - Alajärvi, Finland - ()
4/5 Hyvin toimii!!!!!!!!!! Henri H. - Helsinki, Finland - ()
4/5 toimi niinkuin pitikin , mulla on nokia lumia 925 ja bluetoothilla toimi , obd auto doctor ohjelmalla mutta täytyy olla täys versio , olen kokeillut muutamiin auto merkkeihin ja toimii Mika P. - Masala, Finland - ()
3/5 Hyvin saa nollasta vikakoodIt. Oikean ohjelman kun asentaa niin näkee reaalrealiaikaisena ahdot sun muut Janne H. - Viitasaari, Finland - ()
4/5 Hyvin on toiminut kaikilla mahdollisilla ilmaisilla ohjelmilla, lisäksi Fiatecuscan ja AlfaOBD. Saisi olla hieman lyhyempi , niin mahtuisi paremmin omiin tarpeisiini. Esa L. - Vantaa, Finland - ()
3/5 Ihan ok tuote , toimii ainakin torgue ohjelman kanssa. Matti S. - Mynämäki, Finland - ()
Kyseinen härpäke ai saanut yhteyttä. Ei kuuhun, marsiin saatikka Fiat Brava 1.2 vm 1999.Ei Väyrys mersuun. Ei Jeep Grand Cherokee 5.2 Limited vm 1998. Mukana ollut levyke jäi lataamaan joka ei koskaan lopettanut lataamista.Netistä löytyneet ohjelmat löytävät kyllä tuon laitteen mutta laite ei saa yhteyttä autoihini. Mutta halpa laite. Kaj E. - Nurmijärvi, Finland - ()
4/5 Tekee minkä lupaa. On toiminut itsellä ainakin MB W204 -08, Volvo V60 -12, Volvo V70 -10 ja Citroen C4 -14 autoissa. Suuremmat erot on sovelluksissa, mutta tämä varmaan pätee kaikkiin ELM327 -adaptereihin. Windows Phoneen en ole löytänyt kunnollista softaa, Androidissa taas Torque on todella monipuolinen.

Adapterihan voi näyttää vain sen, mitä auton väylä tarjoaa. On hyvä huomata, että tällä siis pääsee kiinni vain moottorinohjaukseen liittyviin tietoihin ja vikakoodeihin, ainakin minun kokeilujeni mukaan.

Adapteri on hieman kookas, joten riippuen siitä missä auton liitin on se saattaa olla hieman tiellä.
Mikko W. - Lohja, Finland - ()
2015-01-22 Tilattu tuote ei toiminut laisinkaa!

Takuuna vaihdettu Konnway 902 tuoteeseen.
Juha S. - Kokkola, Finland - ()
5/5 Olen onnistunut lukemaan ELM327 Bluetooth Softana maksullinen OBDAutoDoctor

8:ssa eri automerkissä ja aina on löytynyt sekä koodin,että vian.

Ainoana erona näissä tee se itse miehen vehkeissä on se että näillä ei saa mitään ns.turhia toimintoja autosta pois esim:automaattisesti kääntyvät sähköpeilit,ajovalojenpesusuuttimet mikä taas merkki kohtaisella onnistuu..Tuosta ELM327 vielä sen verran,että OBD2 lukija kykenee lukemaan yleiset vikakoodit sekä myös merkkikohtaiset vikakoodit.
Kimi H. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Toimiva ja edullinen laite. Suosittelen Tuomas R. - Karstula, Finland - ()
ELM327 Bluetooth vikakoodinlukija laite itse toimii hyvin, mutta hyvää ohjelmistoa ei oikein löyry Hyundaille.

Suosittelen laitetta
Packalen S. - Padasjoki, Finland - ()
Näppärä laite. Tunnistaa yleisimmät vikakoodilukijat. OBD 2 yhteensopiva. Ei tarvitse johtojen kanssa pelata. Hyvä tuote. Risto J. - Joensuu, Finland - ()
1/5 Koskaan en saanut toimimaan.

Annoin kaverille.

Ei toiminut silläkään.

Mikähän oli vikana,

en koskaan jaksanut selvittää, kun

e-ville on Kiinassa.

Omaa laoskuutta.
Jyrki K. - Savitaipale, Finland - ()
Monien suosituksista tilasin itselleni vikakoodien lukuun ja nollaukseen. Simppeli palikka, bluetooth pariliitos sujui vaivatta. Ohjelmia useitakin, itse latasin Torquen jonka kanssa toiminta oli sujuvaa. Kätevä vimpain jolla on käyttöä TSI-miehen työkaluna ja viihdearvoa Karjala-lippis jonnelle. Toni R. - Koria, Finland - ()
4/5 Tarpeellinen laite vikakoodien etsintään. En ole vilä ottanut kayttöön koska ei ole ollut tarvetta. Keijo M. - Turku, Finland - ()
5/5 Kokeiltu kahdessa autossa (Volvo -04 ja BMW -09) ei mitään ongelmia parittaa android puhelimen kanssa. Ohjelmana Torque. Jukka L. - Perttula, Finland - ()
4/5 Toimiva kampe hintaansa nähden. Sakari K. - Kempele, Finland - ()
4/5 -Toimii ainakin Ford Mondeossa, Jeep Grand Cherokeessa / Android Torgue:lla.

Mukana tulevilla ohjelmilla ei käyttöä. Parempi hakea autokohtaiset, Win koneella Fordille toimiva esim: FORScan. Hienoa olisi myös jos laitteessa olisi oma virtakatkaisin niin voisi jätää palikan pistokkeeseen pysyvästi.
Roi P. - Otalampi, Finland - ()
5/5 Loistava purkki! Toimii androidin sovellusten kanssa. Tuomas M. - Vesajärvi, Finland - ()
4/5 nopea toimitus, toimii hyvin ainakin xantia ja c5, käyttö helppoa älypuhelimella (torque 3,55 € suomenkielinen), lukee ja nollaa vikakoodit ja antaa muita reaaliaikaisia anturitietoja, hinta näyttää muualla netissä olevan jopa puolet halvempi siitä miinusta, koko turhan iso (pitkä) jos liitin ahtaassa paikassa ei voi jättää paikalleen, korvaa tarvittaessa auton kaikki mittarit puhelimella mm. jännite, ahtopaine, vääntö, teho, nopeus, rpm, kulutus, lämpötila, kiihtyvyys jne. Erik . - Kokkola, Finland - ()
5/5 Voi käyttää niin puhelimella (itsellä iphone) kuin läppärilläkn. Hyvä juttu. Kari R. - Leppävesi, Finland - ()
Edullinen. Toimiva vikakoodinlukija. Matti S. - Auvainen, Finland - ()
5/5 Loistava ratkaisu tarkistaa vikakoodit autosta, mukavampi mennä korjaamolle kun on vähän kuvaa mitä löytyy ja helpompi keskustella korjauksen hinnastakin. Pasi R. - Espoo, Finland - ()
4/5 Laite yhdistyy helposti puhelimen ja tabletin kanssa ja tarjoaa kaiken saatavilla olevan tiedon ohjelmasta riippuen käyttöön. Tabletilla saa kätevän mittarinäkymän eri suureista( nopeus, kulutus, etc) Tom P. - Kaarina, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin Kia Rio vm 2015. Jussi H. - Vantaa, Finland - ()
4/5 Ihan kätevä laite, hintansa arvoinen. Ei toimi kaikissa vanhemmissa (2000-2002) autoissa, vähän merkistä riippuen. Mukana tulleella ohjelmalla ei tee yhtään mitään, mutta toimii kivasti torque ja auto doctor ohjelmilla, tietokoneella, kännykällä ja tabletilla. Suosittelen. Mikael G. - Helsingby, Finland - ()
4/5 Testattu ja lopulta hyväksi koettu Fiat Puntossa 2001 ja Kia Sportagessa 2006. Lukee ja nollaa. Laite itsessään toiminut hyvin mutta mukana tuleva ohjelman kanssa oli melekoisia ongelmia sekä asennuksen että varsinkin yhteyden osalta. Kaupan neuvojen perusteella käyttö sen sijaan onnistui OBD Auto Doctorilla joskin ko. softan nollaava versio lisäsi hintaa. Juhani R. - Kuopio, Finland - ()
Laite toimii Hienosti, mutta CD ei toiminut. Tuomo A. - Hyllykallio, Finland - ()
3/5 Toimii asiallisesti Renault Megane II obd2-väylässä bluetooth-yhteydellä Obd-autodoctor -sovelluksen kera. Timo K. - Kajaani, Finland - ()
Todella loistavasti toimiva ainakin Samsung Calaxy s4 losen kanssa, ja netissä ilmaiseksi saatavilla olevilla ohjelmilla.. Markku L. - Paimio, Finland - ()
4/5 Pienen alkutakertelun jälkeen toiminut ihan moitteetta androidissa PC:llä en ole testannut, tabletti on jotenkin näppärämpi viedä autoon, tuosta pin koodista olisi kiva mainita tuotepaketissa. Tuominen M. - Raatala, Finland - ()
5/5 Testattu Ford Mondeo tddi -04; ei saa yhteyttä ECU:uun, mutta Skoda 1,8 TSI -09 toimii hienosti. Mondoon saa yhteyden Ford scannerilla, joka löytyy myös täältä e-villen sivuilta. Tapio M. - Jokela, Finland - ()
Tuote tuli sovitussa aikataulussa.

Näppärä apu vianetsinnässä.

Edullien hinta.

Toimii niinkuin pitääkin.
Seppo A. - Kuopio, Finland - ()
5/5 Hyvin toiminut Volvo V50 -05 sekä android 4.4.4. puhelimen kanssa. Lukee ja kuittaa vikakoodit. Jani H. - Kuopio, Finland - ()
4/5 Tilasin vikakoodinlukijan n.2 vuotta sitten. Toimitus oli suht nopea ja lukija on toiminut tämän 2 vuoden aikana ihan hyvin. Joitakin yhdistämis ongelmia on ollut, tiedä sitten johtuuko lukijasta vai käytettävästä laitteesta. Tämä laite maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisellä vikakoodien nollauksella. Kari H. - Keitele, Finland - ()
Tilasin tuotteen citroen c4 vtrs 2.0 autom vm 2007 varten. Toimii hyvin android kännykällä ja tabletilla. Kannattaa ostaa täysiversio torque ohjelmasta play-kaupasta (android). Suosittelen kaikille vikakoodinlukijaa/vikavalon nollaajaa. On todella toimiva. Jari L. - Helsinki, Finland - ()
2/5 Eipä toiminut tuo laite , taisi olla maanantaikappale ,sain tilalle uuden toimivan laitteen

.Vaihto onnistui kivuttomasti, siitä kiitos
Esa P. - Turenki, Finland - ()
3/5 Tilasin auton korjausta varteen mutta ei toimi oikeastaan missä autossa kokkeilin monta auto. aina sanoo että tämä auto ei ole OBDII varusteinen. Ford Mondeo 2003 vm. Mitsubishi Carisma 2000vm. Ford Mondeo 2002vm. Shkoda Octavia 2007 vm. ei toimi. oisko sit viallinen laitte!! Yan B. - Punkaharju, Finland - ()
5/5 Käyttökelpoinen laite. Toimii Ford Focus 2002. Audi A4 98 ei yhteyttä. BMW 316 98 ei yhteyttä. Ostin ohjelman Nokia N95G8 kännykkään, jolla käyttö OK. Pekka H. - Uimaharju, Finland - ()
2/5 Sinänsä helppo kytkeä ja yhdistää bluetoothin välityksellä puhelimeen mutta laite ei yhdistänyt auton ECU:un. Ilmeisesti ei tuekaan kaikkia mahdollisia OBD II standardeja. Auto vm 04 Ford Mondeo. Jukka M. - Kotka, Finland - ()
5/5 Hyvä ja halpa OBD2 lukija, bluetooth yhteys toimii moitteettomasti lukijan ja tietokoneen/ puhelimen välillä.

Toimii ainakin Mazdassa ja Audissa.
Janipaa - Akaa, Finland - ()
5/5 4 vuotta toiminut moitteettomasti kännykän torque ohjelman kautta. Citroen,Fiat,chrysler 300c,VW,audi Jukka K. - Sotkamo, Finland - ()
käytössä säännöllisesti toimii hyvin Renault Megane II Huyndai I30cw Juha M. - Lohja, Finland - ()
5/5 Hoitaa asiansa mallikkaasti. Helppokäyttöinen. Jari O. - Karhuvaara, Finland - ()
4/5 Bluetooth toimii hyvin sekä PC:n että Lumian kanssa. Yhteys muodostuu nopeasti. Testattu Renault Megane 2013 ja Fiat Punto 2007 ja toimii. Chrysler Sebring 2003:ssa ei saa yhteyttä autoon jostain syystä. Hintansa arvoinen, vaikka ei Chryslerissä toimikaan. Sinällään outoa, koska Jenkeissä OBD2 oli ensimmäisenä. Kimmo S. - Mikkeli, Finland - ()
4/5 Löytää Kia Sorenton 2007v asiat hyvin. Erkki H. - Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Hyvin toimi omassa volvossa (v70, vm 2012). Sopivaan puhelinsovellukseen vielä investoi muutaman euron niin saa mukavasti tietoa irti moottorista. Nykysin käytössä on kuitenkin iPhone, joka ei valitettavasti tue näitä ulkoisia bluetooth vikakoodinlukijoita. Tuomas P. - Vaasa, Finland - ()
3/5 Toimiva adapteri. Sopii ainakin Toyota Avensis malliin. Mika I. - Kirkniemi, Finland - ()
4/5 Peugeot 407 -05 ja Galaxy Note 3. Toimii täydellisesti. Erittäin helppo käyttöinen. Ohjelmiakin löytyy netistä vaikka kuinka ja paljon. Eero J. - Kangasala, Finland - ()
4/5 Toimii niin kuin pitääkin. Tällä on helppo esim. tarkastaa ja nollata vikakoodit jopa ajaessa. Jarkko V. - Kuopio, Finland - ()
5/5 Tilasin tutkiakseni auton vikakoodeja. Loistava apuväline tähän tarkoitukseen. tarvii kaveriksi aina tabletille tai kannettavalle tai puhelimelle kuhunkin tutkittavaan autoon sopivan ohjelman. Olen käyttänyt lukijaa kaikkien em. vehkeiden kanssa ja toimii moitteetta. Tero T. - Kiiminki, Finland - ()
OBD Auto Doctor -ohjelman latasin Lumia-puhelimeen palikan kaveriksi ja vikakoodi löytyi helposti. Ohjelman täysversiolla sai nollattua koodin. Itse lukijan käytössä ei ollut mitään vaikeuksia - bluetoothin kautta pelaa hienosti. Tapani K. - Seinäjoki, Finland - ()
5/5 Hyvin on yli vuoden käytön jälkeen toiminut ilman mitään ongelmia, pieni ja helppo pitää aina mukana autossa tai taskussa.

Maksanut itsensä takaisin jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Pieni miinus että ei ihan kaikkia vikakoodeja välttämättä näytä
Kenan M. - Vantaa, Finland - ()
Säästi alkuun monta penniä kun ei tarvinnut käydä huoltoliikkeessä luetuttamassa vikakoodia.

Puolen vuoden käytön jälkeen ei kuitenkaan enää saanut yhteyttä laitteeseen (takuu 6kk). Valot vilahtaa kerran kun kytkee kiinni, sen jälkeen ei mikään enää vilku eikä puhelin löydä bluetoothin kautta.
Henri M. - Espoo, Finland - ()
5/5 Tilasin tuotteen lukeakseni Rover 420 henkilöauton vikakoodeja ja nollatakseni niitä. Käytin tätä samaa Bluetooth vikakoodinlukijaa menestyksekkäästi myös Alfa Romeo 156 1,9 JTDm ja Renault Laguna 2.0 autojen vikakoodien lukemiseen ja nollaamiseen.

Tuote toimi hyvin mm. Torquen ja OBD Car Doctorin kanssa. Vikakoodit löytyivät kätevästi ja myös nollautuivat. Oivallinen apu ja säästänyt moninkertaisesti hintansa takaisin, verrattuna siihen, jos ko. vikakoodien kanssa olisi käynyt korjaamolla.
Jari L. - Kempele, Finland - ()
5/5 Tähän asti saanut yhteyden kaikkiin 2000-luvun autoihin, joihin olen lukijan kiinni laittanut. Oikeilla ohjelmilla onnistuu vikakoodien luku ja nollaus sekä livedatan luku puhelimella tai tabletilla. Halvan hintansa takia odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta olen ollut positiivisesti yllättynyt. Veikko V. - Lieto, Finland - ()
4/5 Toiminut moitteettomasti kaikissa autoissa joissa kokeiltu (Audi A4, Audi A6, BMW, WW). Erinomainen hinta laatu suhde. Jarmo L. - Kuopio, Finland - ()
5/5 Laite toimii moitteettomasti Anne C. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Oikein hyvin toimi Samsung galaxy 5 ja Mb e200 Kari A. - Helsinki, Finland - ()
4/5 itse en ole saanut win 8 toimimaan Timo R. - Iisalmi, Finland - ()
5/5 Todella hyvä toimii ainakin 03 IV Golfissa täydellisesti. Kokeiltu myös kavereiden autossa mm. 00 Seat toledo v5. Niki T. - Mikkeli, Finland - ()
toimiva peli testattu skoda fabia,octavia,citroen c5 toimii

Volvo v70tdi vm2000 ei toimi
Mika T. - Sievi, Finland - ()
5/5 Tuotetta testattu Toyota Avensis D-Cat vm. 2007 ja sitten vähän vanhemmassa Toyota Corollassa Android kaupasta saatavan Torque ohjelman kanssa. Molemmissa laite toimi moitteetta. Ainut, että sen Bluetooth 1234 pin-koodin olisi voinut laittaa paketin kylkeen, mutta arvaamalla tuonkin selvitti. Sehän löytyy kyllä pienellä kaivelulla mukana tulleelta cd:ltä.

Suosittelen.
Joni T. - Oulu, Finland - ()
5/5 Toimii Subaru Forister 2010 mallissa ja kytkeytyy hyvin Lumiaan Ilkka S. - Äänekoski, Finland - ()
Oli sen ajan "inspiraatio-ostos" jäi hyllylle pölyttymään. En ole kertaakaan käyttänyt. Luultavasti vielä paketoituna. Kaikkea sitä tilailee, ennenkuin vanhaksi tulee... Voihan vikakoodinlukija... Jussi P. - Espoo, Finland - ()
4/5 fick använda en hel kväll på google.com för att hitta en app som äntligen fungerade med denna grej. men nu är den ok, det går att avläsa de flesta data ifrån ecu, men tyvärr inte koder ifrån fordonnet som t.ex fel på abs givare etc. Poul E. - Fengersfors, Sweden - ()
5/5 Kyllä se vaan toimii,vaikka epäilin.Autoni on Mazda 6 2.2TD vm.2011 Markku V. - Ylistaro, Finland - ()
4/5 Kaikkiaan kohtuullinen tuote, asentui helposti ja toimii Android laitteella.

Harrastajalle sopiva, edullinen laite.
Heikki S. - Tampere, Finland - ()
4/5 Tilasin tuotteen tarkistaakseni common rail järjestelmän ongelmaa. Tuotteen käyttöönotossa ei ilmennyt ongelmia. Samsung Galaxy Tabin kanssa parittaminen sujui helposti ja sovelluksia oli kauppa pullollaan. Asensin neljä eri sovellusta jonka kanssa kokeilin tuotetta. Jokainen sai luettua sen minkä lupasikin. Common Rail paineetkin löytyivät ja tämän avulla sain myös paikallistettua vian autossa jota pari korjaamoa oli jo yrittänyt etsiä. Todellakin hyvä ja helppokäyttöinen eikä ylimääräisiä johtoja pyöri jaloissa Bluetoothin ansiosta. Mika K. - Iisalmi, Finland - ()
2/5 Valitettavasti tuote ei toiminut lainkaan. Olen kokeillut useamman auton ja merkin kanssa ja ikinä ei tietokone eikä puhelin ole yhteyttä löytänyt laitteeseen.

Tuote oli edullinen joten en ihmeitä odottanutkaan, mutta edes yhteyttä laite ei löytänyt. En suosittele.
Daniel L. - Tampere, Finland - ()
4/5 Hyvä ostos ja toimii niin kuin pitää Opel Astra G:ssä Nokia n8 puhelimella jossa Obdscope. Ainoa huonopuoli on koko, jonka takia jouduin astrassa poistamaan käsijarrun kahvan alapuolelta pellin jossa obd2-piste on/oli kiinni koska en olisi muuten saanut muovikantta takaisin paikoilleen ja vaikka poistin pellin niin ei jäänyt yhtään ylimääräistä tilaa jäljelle (HUOM! ko. operaatiota ei tarvitse tehdä jos vikakoodinlukijaa ei jätä vakituisesti paikoilleen). Kim S. - Espoo, Finland - ()
4/5 Tuli ihan heräteostoksena tilattua tälläinen palikka, kun ei hirveesti maksannukkaan. puhelimeen ostitn torgue sovelluksen play kaupasta n.3-4€ joka on toiminut ihan hyvin ainaskin kiiassa, mazdassa ja nissanissa. mutta Laite ei ymmärtänyt kaverin opel omegaa. luurina mulla xcover 2.

laite on aika pitkä joten monessa autossa jos sitä meinaa jatkuvasti paikallaan pitää niin törröttää aika pahasti jalkatilaan.
Sami S. - Summa, Finland - ()
4/5 Hyvin pelittää. Toimii vanhemmissakin autoissa. Puhelimella en saanut toimimaan nopealla yrityksellä. Myös edullinen hinta. Myöskin helppokäyttöinen Jaani P. - Hankasalmi as, Finland - ()
4/5 Tilasin tuotteen Opel Vectran vikakoodien lukemiseen ja toimi moitteettomasti Taito K. - Kuusamo, Finland - ()
3/5 Toimii sen mitä lupaa. Arto K. - Vuonisjärvi, Finland - ()
4/5 Ei toimi vanhemmissa autoissa, esimerkiksi vw golf tdi 2001 ei tunnista android ohjelmistolla. Uudemmissa toimii! Joonas H. - Seinäjoki, Finland - ()
5/5 Hyvin toiminut ajotietokoneen luvussa Torquen kanssa. Helppo ainakin omassa autossa pukata vaan paikalleen ja yhteys syntyy heti. Tuntuu toimivan niinkuin muutkin palikat, mutta pirun halpa. Ongelmia on ollut lähinnä siinä, ettei vikakoodien poisto tunnu toimivan. En sitten tiedä, että onko vika siinä, ettei palkassa ole toimintoja, vai eikö Toque osaa ottaa itselleen tarpeeksi oikeuksia ECU:n tyhjentämiseen. Timo L. - Oulu, Finland - ()
5/5 Testattu volvolla (s60 2002) nokian lumia puhelimella ja android tabletilla ja toimii. jos jotain osaa itsekin tehdä niin pirun hyvä kapistus ja pakollinen 2000 luvun autojen korjauksessa. Ei ole hinnalla pilattu ja tekee juuri sen mitä pitääkin eli lukee obd pistokkeesta tiedot. Pekka K. - Vääksy, Finland - ()
5/5 Loistava laite. Yhdistyy nopeasti puhelimeen ja autoon.

Nokia lumialla esimerkiksi OBD auto doctor prolla lyömätön yhdistelmä.
Kalle I. - Espoo, Finland - ()
5/5 Toiminut hyvin peruskäytössä yllättävän monessakin autossa jopa vanhemmissa. Vesa T. - Mustasaari, Finland - ()
Huonosti yhdistyy bluetooth,mutta kun saa yhteyden ajaa asiansa. Kimmo F. - Sastamala, Finland - ()
Tuote toimi niin kuin. oli luvattukkin.

Käytän sitä omissa harrastuksissa ja korjaamo puolella joissa se toimii erittäin hyvin. Tällä voin seurata moottorin toimintaa tabletin kanssa ajettaessa ja reagoida heti moottorissa tapahtuviin normaalista. poikkeaviin tilanteisiin.

Voin suositella.
Ilkka A. - Siuntio as, Finland - ()
5/5 Yleensä Bluetooh vikakoodinlukijoissa on riskinä, että ei toimi, mutta tämä toimii hyvin. Olli V. - Matku, Finland - ()
Ei pelitä , ohjelman haku ym lataaminen netistä ei onnistu , tosin vika voi olla asentajassa. Seppo B. - Lahti, Finland - ()
3/5 Tuote toimi minulla ainakin itselläni, kun käytin sitä android laitteella torque ohjelman kautta. suosittelen Reijo H. - Kiihtelysvaara, Finland - ()
5/5 Äärimmäisen hyvin toiminut, kertaakaan ei ole ollut ongelmia itse lukijan kanssa. Lukijan kanssa käytettävien softien kanssa sen sijaan ollut joskus jotain säätämistä.. Lukijan mukana tulleet softat hyödyttömiä, itse ainakaan en sitä saanut toimimaan - mutta ei ole onneksi mitenkään softariippuvainen palikka! Jari L. - Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Edullinen perus palikka jolla voi lukea tärkeimmät auton vikakoodit. Pari vuotta ollut käytössä ja toimii edelleen. Itse olen käyttänyt palikkaa Samsung Galaxy S2 puhelimen kanssa. Lukee ainakin Volvo V70 suuriman osan auton vikakoodista. Ihan kaikkiin auton muistipankkeihin ei pääse tämän palikan avulla, mutta antaa samat tulokset kuin moni vikakoodi mittari. Suurin ongelma aluksi oli löytää sopivan ohjelman puhelimeen. Jani L. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Vikakoodin poistamiseen tilasin en oo saanut Volvossa toimimaan . Kari K. - Tiukka, Finland - ()
Muutaman kerran kokeillut ja hyvin on pelannut. helppo puhelimella seurata tietoo ja nollata vika koodeja Pikkujuke - Tapio, Finland - ()
4/5 Hintaisekseen erinomainen laite vikakoodien lukemiseen ja nollaamiseen. Omassa autossani Toyota Corolla vm. 2001 VTT-i moottorin vikavalo syttyi ja paikallinen merkkihuolto osasi laskuttaa lähes 60 €.

Sitten päätin etten rupea tuollaisista minuutin toimenpiteistä enää maksamaan vaan tilasin tämän lukijan. Hoitanee täysin samat asiat kuin merkkihuoltojen tuhansien eurojen arvoiset testerit.

Torque Pro -ohjelmaa käytän älypuhelimellani, eikä tämänkään ohjelman täysi versio maksa kuin reilut 3 €. Hyvä ostos kaikenkaikkiaan.
Kari L. - Vaasa, Finland - ()
5/5 Näppärä laite. Teki mitä lupasikin ja toimi hyvin sekä läppärin, että tabletin kanssa. Voi suositella lämpimasti kaikille. Jari-pekka K. - Herrala, Finland - ()
5/5 Hyvin toimiva laite. Suosittelen Tero S. - Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Toimii anroidin kanssa hyvin yhteen. Myös lumia tunnistaa, mut lumiaan ei oikein kunnollista ohjelmaa näytä löytyvän. Teemu E. - Pyhäjoki, Finland - ()
4/5 Käyttänyt välittämässä tietoa moottorin toiminnoista tablettiin auton ollessa normaali käytössä.

Tuote ihan Ok!
Antero K. - Vanttauskoski, Finland - ()
5/5 Loistava vikakoodinlukija, haukkunut hintansa jo moneen kertaan. Torque android-softan kanssa toimii moitteettomasti. Jari H. - Oulu, Finland - ()
3/5 Laitteen yhdistäminen puhelimeen vaivatonta. Useat mahdolliset tiedot oli blokattu perusversiosta, saatavilla ainoastaan paremmassa mallissa. Tuomas H. - Helsingby, Finland - ()
4/5 Toimii niin kuin pitikin. Citikan C2 sai ainakin kuitattua vikakoodit. Pidän sitä kokoajan auton pistokkeessa, pystyy kännykästä katsomaan tietoja ja kuittailemaan. Vesa T. - Rauma, Finland - ()
3/5 Pelaa hienosti samsungilla.Nokia löytää laitteen pariksi mutten löytänyt vielä sopivaa ohjelmaa.tietokone löytää muttei tunnista.ajurit ei ilmeisesti sovellu win7 kanssa kunnolla taikka bluetooth ohjelmiston.auto chrysler grand voyger wm97 Alf C. - Hirvikylä/lapua, Finland - ()
5/5 Tilasin tuotteen Volvo 2.5 TDI -98 varten ja en saanut laitetta toimimaan Volvon kanssa. Useassa muussa merkissä tämä kylläkin toimi. Petri S. - Hauho, Finland - ()
4/5 Hyvä ja edullinen tuote. Softia löytyy paljon netistä eli käyttökelpoinen tuote.

Suhteellisen nopea toimitus.
Jouni L. - Tampere, Finland - ()
3/5 En ole saanut tuotetta toimimaan minkään auton kanssa ainakaan kännykkään ladattavilla sovelluksilla, kännykkä löytää laitteen mutta ohjelmat eivät suostu sen kanssa keskustelemaan. Tuotteen mukana tuli cd jossa ilmeisesti on ohjelma tietokoneelle ja sitä en ole koittanut mutta ilmeisesti sen kanssa pitäisi ainakin pelata. Matti S. - Längelmäki, Finland - ()
5/5 Helppo käyttöinen laite ja hyvin saa dataa auton toiminnasta. Vikakoodin lukua ja nollausta en ole päässyt testaamaan, kun ei ole autossa ollut vikoja. Tomas N. - Vantaa, Finland - ()
5/5 Testattu BMW E61 525 -09 ja Nokia Lumia 520, ohjelmana OBD Doctor. Toimii ok, lukee vikakoodit ja nollaa ne. Näyttää myös livedataa, mitä OBD Doctorissaon. Testattu myös OBD Joe ja toimii. Hyvä ja edullinen perus live data monitori. HemiHarza - Oulu, Finland - ()
4/5 Mondeo mk3 tdci 2005 ei toiminut mutta passatissa 2006 ei mitään ongelmia Altti H. - Sotkamo, Finland - ()
5/5 Kyllä tuotee on ihan OK kaikki on asiallisesti tullut perille Juhani V. - Keuruu, Finland - ()
4/5 Hei

Tuote toimii niinkuin pitääkin. Asensin Lumia 625 puhelimeen ODB Auto Doctor sovelluksen. Hyvin toimii. Ainoa miinus on koko. X5:ssani (E53) OBD pistoke on sellaisessa kohdassa, että sisään astuessa jalka saattaa helposti osua tuohon adapteriin.
Mauri R. - Oulu, Finland - ()
5/5 Mycket bra fungerar som den skall och många gånger sparat in vad den kostat. Mikael N. - Oravais, Finland - ()
2/5 Laite toimi yhden kokeilun verran. Juha H. - Nummenkylä, Finland - ()
4/5 Laite toimi kuten pitikin. Yhdistää hyvin samsungin laitteeseen ja jopa windows phonella homma hoituu. Iiro P. - Tampere, Finland - ()
4/5 Toimi mainiosti yhteen Androidille saatavan Torque ohjelmiston kanssa. Vikakoodeja pääsi lukemaan ainakin MG TGF ja VW passat mk2 moottoreista. Jostain syystä lukija ei pelannut yhteen VW Boran kanssa vaikka sama moottorinohjaus löytyy myös VW Passatista jossa laite taas toimi. Hinta / Laatusuhde mainio. Ville L. - Kokkola, Finland - ()
5/5 Käytetty kahdessa autossa: Skoda Superb 2010 2.0TDI + Mazda6 2007 2.0.

Skodassa laite kiinni, puhelimesta sovellus auki, kaikki toimii kuin unelma! Lukee koodit, yhdistää moitteettomasti. Mazdaan pääsi käsiksi vasta, kun auto oli käynnissä, hieman yleisohjeita jäi kaipaamaan, tai sitten en vain niitä osannut hakea netistä. Hintaisekseen äärettömän toimiva!
Hannu N. - Eurajoki, Finland - ()
5/5 Kätevä värkki. Sopii taskuun ja on näppärä muutenkin kulettaa.

Sai niin läppärillä kuin tabletilla kuin myös lumialla yhteyden. Miinuksena ohjelma jota ei tullut mukana.
Juha V. - Raahe, Finland - ()
5/5 Hyvä tuote auton vikakoodien nollaukseen. Tarvitsee mukaan esim. puhelimeen ladattavan sovelluksen mikä maksaa peri-kolme euroa. Säästöä tullut, kun ei ole tarvinnut vikakoodeja autoliikkeissä luetuttaa. Kari J. - Helsinki, Finland - ()
3/5 Tilasin tuotteen nollatakseni vikakoodeja. Auto Chrysler Grand Voyager 2,5 TD. Laite oli helppo yhdistää auton pistokkeeseen. Puhelimeni ja läppärini löysivät laitteen, mutta siihenpä se jäikin. Varmaankin kätevä laite, jos toimisi minun autossani. En ole ehtinyt kokeilemaan muissa autoissa, joten vika saattaa hyvinkin olla omassa autossa ja Voyagerin tunnetusti vikaherkässä virtapuolessa. Pekka A. - Himanka, Finland - ()
3/5 Eipä toiminut itsellä, yrittänyt jo useammalla ohjelmalla ajaa niin puhelimessa kuin läppärissäkin. Bluetooth paritus kyllä onnistui eli löysi kyseisen palikan. Olis vaan ollut heti käyttöä tälle, pitääkö palauttaa tämä vai mitä? Autona mulla Chevrolet Trans Sport vm.1998 Aki P. - Riihimäki, Finland - ()
3/5 Varmaan hyvä jos pääsisi testaamaan semmoseen autoon joka on yhteensopiva tämän kanssa. Markus P. - Honkajoki, Finland - ()
5/5 Toimii erittäin hyvin Saab 9-3:ssa. Vikakoodin sain nollattua jota varten ostin tämän. Yhdistettynä Androidin Torque sovellukseen = silkkaa priimaa! Näkee ahtopaineista, jäähdytysnesteen lämpötilaan jne. Riippuu autosta toki paljon, mitä tietoja ECU antaa saataville (?).

Suosittelen erittäin lämpimästi!
Antti R. - Varkaus, Finland - ()
5/5 Hyvä tuote. Yhdistyy helposti puhelimeen tai kannetttavaan tietokoneeseen. Ei kertaakaan ongelmia yhdistyksen kanssa. Voin suositella! Jarno L. - Vaasa, Finland - ()
4/5 tabletin kanssa toimi hyvin, ainakin niissä missä kokeillut. Tietokoneen kanssa ollut yhdistämisongelmia, mutta syy saattaa olla bluetooth sovittimessa. näppärä laite. Jani P. - Mikkeli, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin ainakin ykkös-koppaisessa focuksessa. Vanhemmissa autoissa ei toimi. Mukana tullut ohjelma oli aika huono ja muutenkin läppärin kanssa on ollut ongelmia. Mutta kännykällä ja tabletilla toimii paremmin, niin windows phonella kuin androidillakin. Molemmille löytyy myös ihan hyviä ilmaisohjelmia. Veikko M. - Vaasa, Finland - ()
4/5 Hinta laatu suhde hyvä. toimii! Milja M. - Porvoo, Finland - ()
4/5 hyvä kampe. toimii hyvin ja hinta on halpa.. mutta koko on aikas iso,mutta suosittelen =) Marko J. - Simo, Finland - ()
5/5 Kaveri tilasi tällaisen täältä jos itse innostuin. Tilasin Vw Passat 3bg -05 ja kunhan paritti puhelimeen niin alkoi toimimaan samantein. -00 ja vanhemmat autot tämä ei käy. Huippuostos eikä ole hinnalla pilattu. Suosittelen. Jarmo K. - Sajaniemi, Finland - ()
5/5 Hyvin toimii -04 D4D avensiksessa. Jukka K. - Suolahti, Finland - ()
5/5 hyvin toimii. 03vm avensiksessa... rahaa säästyy ku ei tarvi liikkeeseen viedä :) Hannu A. - Merijärvi, Finland - ()
5/5 Yllättävän hyvä ja laadukas tuote. Itse käytän tätä nykyään windows- puhelimella ja asennus sekä käyttö on todella helppoa. Ei tarvitse kuin ladata sovellusmarketista (appstore, Windows store tai Google play) sopiva ohjelma, painaa palikka OBD-pistokkeeseen ja parittaa puhelin palikkaan ohjelman bluetooth-valikosta. Tämä sama kaava on tähän asti toiminut kaikilla ohjelmilla mitä olen testaillut.

ELM327 Bluetooth vikakoodinlukija tekee sen mitä lupaa, eli lukee ja kuittaa vikakoodit ja bonuksena näyttää dataa (ohjelmasta riippuen) reaaliaikaisena eli mm. kierrosluvun, nopeuden, öljyn ja nesteen lämpotilan, ahtopaineet, jännitteet jne jne.

Vaikka itse en ole autoharrastaja tai edes viikonloppumekaanikko, pystyn tämän kautta seuraamaan mitä konepellin alla tapahtuu ja vikavalon syttyessä tekemään ensidiagnoosin itse. Usein jo sen perusteella pystyn korjaamaan tai korjauttamaan auton edullisemmin kuin normaalin vikahaku-remontti-maksu -reitin kautta.

Täydet pojot tuotteelle!
Mikko H. - Raahe, Finland - ()
4/5 Ostin lukijan 3C Passattiin. Tarkoitus oli nollata airbag-vikakoodi ja -valo. Laite sai yhteyden autoon ja android-kännykkään, mutta ei löytänyt mitään vikoja. Eli vaikutti ihan toimivalta, mutta ei tähän tarkoitukseen. Tapio R. - Helsinki, Finland - ()
3/5 Helppokäyttönen laite. Muuten toimi hyvin, mutta näytti vikakoodin väärään pyttyyn. Tästä pystyi kuitenkin paikallistamaan vian riittävän tarkasti. Hintalaatusuhde hyvä. Anssi P. - Nokia, Finland - ()
5/5 toimii, niin kuin pitääkin Jon A. - Hyvinkää, Finland - ()
4/5 Toimiva peli on. Ei ole ollut ongelmia testatuilla viidellä eri autolla. Jukka T. - Kannus, Finland - ()
toimii huonosti torgue ohjelmalla mutta dash commandilla toimi hyvin. Tero B. - Sodankylä, Finland - ()
4/5 Tilasin OBD lukijan lähinnä auton (VW Jetta) vikakoodien nollausta varten. Laite tuli perille noin viikossa. Kokeilin laitetta Samsung S3 miniin ladatun "Torque" appsin ilmaisen version kanssa. Ainakin tällä laite / softa yhdistelmällä kaikki toimi hienosti ensi yrittämällä. Vikakoodien nollauksen lisäksi tällä pystyisi näköjään myös seuraamaan ajon aikana auton tehoja, bensan kulutusta yms. Itselläni ei tosin noille ominaisuuksille ainakaan vielä ole ollut käyttöä. Teemu R. - Vaasa, Finland - ()
4/5 toimii todella hyvin obd car doctor volvo s80 vm00 Tomi M. - Laitila, Finland - ()
4/5 Toimii ja yhdistää hyvin ihan android puhelimiin saatavaan ilmaiseen Torque sovellukseen. Anssi L. - Kotka, Finland - ()
3/5 Tuote tuli Citroen Xsara 2003 vikakoodien lukuun ja nollaukseen. Ohjelmien asennus Win7 läppäriin kesti tovin ja vaati usean yrityksen, mutta lopulta laite yhdistyi läppäriin. Valitettavasti "Catalytic converter fault" teksti ja vilkkuva valo eivät poistuneet nollauksessa eikä vikakoodeja mukamas ollut. Pajan laitteella sen sijaan onnistui. Eli ainakaan kaikki vikakoodit ei tällä laitteella ja sen mukana tulleella ohjelmistolla nollaudu. Antti S. - Espoo, Finland - ()
3/5 Itse palikassa ei kai mittään moiteen sijaa tuo bluetooth yhteys vain on luonteeltaan aika kenku ja pätkivä. Eki R. - Espoo, Finland - ()
3/5 Todella halpa ELM327 ODBII-lukija. Luvattiin lukevan kaikkia OBD2/CAN yhteensopivia autoja. Valitettavasti tuote ei lukenut SAE J1850 PWM-protokollaa (Fordin) käyttävää mondeotani. Pikaisella netin kahlauksella selvisi, että näissä laitteissa on ilmeisesti juotos/piirilevy virheitä josta johtuen J1850 PWM-protokolla ei toimi. Joten tuurista kiinni toimiiko vai ei. Toimii toisessa autossa ongelmitta puhelimen kanssa. Hyvä idea, huono toteutus. Antti H. - Kälviä, Finland - ()
3/5 En saanut omassa autossa laitetta toimimaan laisinkaan, jatkuvasti ohjelmat ilmoitti: ECU ei vastaa. Vika ilmeisesti oli autossa. Uudemmassa en vielä ole testannut. Tero M. - Joutsa, Finland - ()
Tilasin tuotteen auton vikoodienlukemiseen.Ikävä kyllä ei toimi -98 Volvossa. Purtsi - Kajaani, Finland - ()
3/5 elm 327 on kyllä painonsa arvoinen kullassa . ainakin meidän peugeot ja ford merkkisten autojen kanssa toiminut oikein hyvin ja osittaisella onnistumis prosentilla myös opel autoissa maksaa itsensä takaisin jo ensi kerralla takaisin

suosittelen hyvää tuotetta
Kai V. - Kotka, Finland - ()
4/5 Toimii :)

Tää kiinni autoon ja Torque ohjelma tablettiin,niin vikakoodit yms. data autosta löytyy.

Autona Volvo S80 vm.-00
Mika K. - Lappeenranta, Finland - ()
2/5 Ei toimi Ford Focus 1,6L (100hv) ambienten kanssa. Jere M. - Turku, Finland - ()
4/5 Jos kiinnostaa tietää mitä moottorissa tapahtuu, niin tämä kertoo oleellisen. Helppo yhdistää bluetoothilla android-kännykkään. Ihan ok tuote. Hintansa arvoinen. Seppo T. - Fin- lahti, Finland - ()
5/5 Todella helppo käyttää ja vaikka jättää paikalleen, voi esim älypuhelimella seurata liveaikaista dataa. paljon sopivia mobiili sovelluksia tarjolla. todella halpa moni puolisuuteensa nähden. tietokoneella saa monipuolisempiakin sovelluksia. suosittelen Heikki P. - Imatra, Finland - ()
4/5 Hankin talvella ELM327 vikakoodinlukijan. Bluetooth -yhdistäminen toimii mallikkaasti, samoin yhteys. Laiteen koko on hiukan suurehko, mahtuneeko kaikkien autojen usein pienikokoiseen lukijaportin tilaan? Minun autooni se mahtui (BMW), mutta johtuen portin sijoittelussa autossani, (kuskin ovitolppa), sitä tulee vahingossa potkittua. Muuten toimii hyvinkin mallikkaasti kokeilemallani ohjelmalla (Torque Lite). Yksi bugi on, se syö auton akun tyhjäksi, jos sen palikan unohtaa kiinni porttiin. Se etsii ja etsii bluetooth-yhteyttä, kun päätelaite on viety pois autosta, se syö akun tyhjäksi. Tai näin minulle kävi ainakin. Harri L. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Ei varmasti löydy kätevämpää laitetta nykyauton omistavalle joka haluaa jotain yrittää itse tuuskata autonsa kanssa. Tai säästää hieman rahaa sivussa ja lukea omat vikakoodinsa. 530D touring E39 -02 BMW ei toiminut ennen kuin tein pienen modin ja juotin 7 ja 8 pinnit yhteen kuten monessa paikassa on neuvottu(kuvassa ylärivin kaksi oikean puolimmasta). Tarran alta löytyy pari ruuvia ja laite purkaantuu mitään rikkomatta. SIMO N. - Oulu, Finland - ()
4/5 Tilasin ELM327 Bluetooth vikakoodinlukijan isälle. Loppujen lopuksi olen itse päätynyt käyttämään laitetta enemmän, koska hänellä ei ollut älypuhelinta, jonka kanssa laitetta voisi käyttää.

Toimi androidilla aluksi hyvin Torquen kanssa.. Jostain syystä lopetti yhteistyöhalut puolen vuoden käytön jälkeen. Siirryin käyttämään DashCommandia ja hyvin pelittää!!
Juho K. - Kokkola, Finland - ()
4/5 Toimi hyvin Citroen C5 -09 mallissa Jukka-Pekka J. - Kalajoki, Finland - ()
4/5 Tilasin tämän 2002 mallisen bensa-Mondeon vikakoodien lukemiseen ja vikavalon kuittaamiseen. Laite oli kotiini toimitettuna tasan kahden viikon päästä tilauksesta, toimitusaika oli hyvä koska en odottanutkaan sen saapuvan yhtään aiemmin. Androidilla ja Torque-ohjelmalla sai yhteyden laitteeseen mutta Fordin käyttämä protokolla ei toiminut. Keskustelupalstoilta selvisi että on hyvin yleinen ongelma näissä halvoissa ELM327-lukijoissa. Marko H. - Kuopio, Finland - ()
5/5 Tuote toimi yllättävän hyvin myös puhelimella, kuin tietokoneella. Ohjelmat toki joutunee itse hankkimaan. Hyvin soveltuva yleiskäyttöön vikakoodien ja reaalidatan lukuun! Tomi L. - Alavus, Finland - ()
5/5 Erittäin kätevä laite. En käyttänyt mukana tulevaa ohjelmistoa vaan ostin älypuhelimeen Google Playsta vikakoodinlukuohjelman jolla tietojen katselu ja tallennus onnistui kätevästi. Tuollahan saa näkyviin myös kaikki auton sisäisten antureiden tiedot joita oli mukava tutkailla ja kerätystä datasta luoda kaavioita, näkyviä tietoja esim. kierrosluku, nopeus, imuilman lämpötila, kaasupolkimen asento jne. jne., tietysti autosta riippuu mitä tietoja ajotietokone kerää Petri S. - Loimaa, Finland - ()
4/5 Hyvin pelaa, välillä yhteys pätkii ja hyviä ilmaisia softia galaxy tabille löytyy. Teemu S. - Lappeenranta, Finland - ()
Ei toiminut vanhemmassa Fiat mareassa.. sääli, muuten varmaan ihan hyvä OBD2 yhteensopivissa autoissa. Toni L. - Lahti, Finland - ()
5/5 Hyvä tuote. Pelaa kuin unelma, ei pätki yhteyttä eikä "jää jumiin". Bluetoothin ansiosta käy niin läppäreille kuin älypuhelimillekin. Kulkee pienen kokonsa vuoksi näppärästi mukana. Suosittelen kaikille omasta autosta kiinnostuneille. Mikko I. - Tampere, Finland - ()
5/5 Toimi loistavasti Saab 9-5:ssä (vuosimallia 2003). Eniten kesti löytää toimiva ohjelma Google Playsta ja tajuta laittaa autoon virrat päälle. Olisi pitänyt heti uskoa että Torque toimii parhaiten. Käytin tätä tabletilla. Tuttu sai toimimaan XCover2:sen kanssa pari vuotta vanhassa Volvo v50:sessä. Sami T. - Masku, Finland - ()
5/5 Hienosti toimiva, usean obd ohjelman kanssa yhteensopiva. Kokeiltu Renault, Volkswagen, Volvo, Ford Harri R. - Iisalmi, Finland - ()
5/5 Hieman tökki asennus windows 8.1:ssä, mutta toimi asennuksen jälkeen moitteettomasti. Luki ja poisti vikakoodit Golfista. Suosittelen. Tero - Helsinki, Finland - ()
4/5 Asiallinen laite.Kumpikin puhelin löytää tuotteen ja sain heti vikakoodin kuitattua.Kaveri näki tuotteen ja halusi, että tilaan hänellekkin.Ensimmäinen tuote oli toimimaton mutta tämä toimii. Jarmo R. - Raahe, Finland - ()
4/5 Vielä on toiminut ihan moiteettomasti. Muu - Kaustinen, Finland - ()
5/5 Toimii kuin se kuuluisa junan vessa =) Eli ei ongelmia. Kuittaa ja nollaa. Sami L. - Parainen, Finland - ()
4/5 Toimiva laite, tekee mitä luvataa. Ville R. - Vantaa, Finland - ()
5/5 Toimi mitä testasin. Androidiin ohjelma ja vikakoodit sai luettua puhelimalla. Kristian M. - Rovaniemi, Finland - ()
3/5 Ok tuote, hintansa arvoinen ja kuvauksen mukainen Jukka S. - Padasjoki, Finland - ()
5/5 Ollut n. vuoden käytössä Skoda Octavia:ssa (vm.2004). Puhelimena ollut LG Optimus L9 ja Samsung Galaxy S4. Hyvin on toiminut, asennus oli helppo. Tämän ja ohjelmiston (Torque Pro) avulla olen jo 2 kertaa saanuut nollattua vikakoodit ja välttynyt katsastuksen OBD hylyltä. Suosittelen. Jari P. - Muurame, Finland - ()
5/5 Ompahan mukava ja toimiva laite kaikin puolin,eikä ole hinnalla pilattu,netistä saa lisäksi ilmaisen ohjelmiston jota voi käyttää vaikka puhelimellä tai läppärillä tai tabletilla ! Harry B. - Imatra, Finland - ()
3/5 toimiva. perus obd/bt . toiminut kaikissa kokeilluissa autossa, kännykällä ja tabletilla. ei ehkä laadukkain mutta ajaa asiansa.

ei kaikkein halvin kiinan kopio mutta toimiva.
Kalle K. - Ristiina, Finland - ()
4/5 Kollegat ovat tilanneet eri nettikaupoista samaa tuotetta. Minä sain halvemmalla :) Toimiva tuote. Olen käyttänyt Samsungin GalaxyS3 kanssa jossa ilmainen efficiency ja torque ohjelmat. Samuli L. - Paimio, Finland - ()
4/5 Lukija on toiminnut kaikilla laitteilla, mutta paras on ollut vin 7 läppäri, kun sain siihen suomenkielisen vikaluku ohjelman. Keijo V. - Espoo, Finland - ()
5/5 Hienosti ottaa yhteyden ja käytän tätä aktiivisesti Android puhelimen kanssa ajoittaista vikavaloa vastaan. Poistaa koodit näppärästi ja tietojakin saa hyvin ulos, ainakin VAG konsernin tuotteesta. Hieman ahistaa b5 korisessa A4 audissa tuo sovitus, mutta voimalla saa paikalleen :)

Testattu myös läppärillä erinäisten OBD softien kanssa ja tässä hintaluokassa lyömätön apuväline!
Juha H. - Turku, Finland - ()
Toimii toyota, volvo, renault ja vw vikakoodin luku ja nollaus. Säästänyt rahaa...torque ohjelmalla käynnistyy nopeasti. Janne R. - Mäntsälä, Finland - ()
3/5 Sai heti yhteyden. Mutta ei saa e61 Bemasissa yhteyttä läheskään kaikkiin osioihin. Jukka K. - Kuusamo, Finland - ()
5/5 Toimiva peli. Toimii samsung tab2 kaverina moiteetomasti.Lukee opel astran ja nissan almeran tiedot. Kari P. - Juva, Finland - ()
4/5 Laite toimi heti ei ongelmia käyttöönotossa. Jopa yllätti ominaisuuksillaan. Jorma K. - Turenki, Finland - ()
4/5 Tilasin tämän koska volvossa v70 vm.01 paloi moottorivikavalo. Vikakoodin pystyi lukemaan samsungin puhelimella torque ohjelmalla. Korjauksen jälkeen vikakoodin pystyi myös helposti nollaamaan. On toiminut myös monessa muussa automerkissä. Laite on hyvä kun ei tarvii mitään johtoja ja tosi kätevä käyttää kännykällä. Joni V. - Jämsä, Finland - ()
4/5 Hinta postikuluineen on poskettoman halpa. Mukana pikku- levyllä tuleva ohjelmisto on ok, mutta tuotteen esittelysivulla mainittu Scan Tool-ohjelmisto on vielä parempi ja tod. yksinkertainen käyttää. Tuote tuli nopeasti ja lähetyksen seuranta oli mahdollista. Vikakoodinlukija pelaa, kuten on luvattu. Suosittelen ELM327 Bluetooth- vikakoodinlukijaa kaikille. Lukee vm 2001 ja uudempien autojen OBD-vikakoodit ja antaa kuvan moottorin mm ruiskutuslaitteiston antureiden toiminnasta. Juha Y. - Kiiskilampi, Finland - ()
5/5 Ole hulolellinen kun liität ELM327 Bluetooth vikakoodinlukijaa autoon. Itse asensin väärinpäin ja pinnit taittuivat mutta kestivät hyvin ja sai oiottua. Yhteyden saaminen voi vaatia kolmekin yritystä.Toimii hyvin omalla Lg puhelimella(Android)

Kestävä rakenne.Selkeät merkkivalot!

Vikakoodien tallennus onnistuu hyvin

Suomenkieliset valikot plussaa!

Make Rovaniemeltä 17.4.2014
Markku H. - Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Hinta laatu suhde on todella hyvä.

Toimii hyvin vm-2004 citikan c5.

Paremmat ohjelmat olisivat iso plussa.
Jari K. - Loppi, Finland - ()
4/5 hankin mersuun viivakoodilikijan ja koodit selvitetty ja nollattu. ohjelman ajo koneelle helppoa . käyttö helppoa ja rahaa säästyy, kun ei taarvitse pajalle autoa viedä "vika" tapauksissa Jarmo J. - Nurmijärvi, Finland - ()
5/5 Tuote toiminu jo vuosia niinkuin on pitänytkin. Erittäin hyvin toimii sansungin ja torque softan kans. Suosittelen kyl lämpimästi tätä muillekkin Mikko P. - Kemi, Finland - ()
5/5 hyvin toimii mondeo mk 3 v6 2003 mallissa Kari R. - Turku, Finland - ()
4/5 On toiminut erittäin hyvin. Testattu muutamassa Skodassa sekä parissa Mersussa. Näyttää toimivan myös italialaisissa autoissa. Sopivan sovelluksen saa ostettua Google Playstä muutamalla eurolla. Hyvä setti, joka maksaa itsensä takaisin heti ensimmäisellä kerralla kun OBD diagnostiikkaa tarvii lukea. Kimmo K. - Hamina, Finland - ()
Hienosti toimii ainakin 2001 vm Corollani kanssa Nokia C7:lla, johon on asennettu OBDAutoDoctorLite. Simo W. - Tampere, Finland - ()
Tilasin Mazda MPV -03:sta varten. Aluksi kesti hetkisen jotta sai yhteydet kuntoon ja laite toimi hienosti.

Mukana tulevat ohjelmistot aika huonoja ja ainoa softa, joka pelasi, pyysi lataamaan päivityksen, jonka asentamisen jälkeen ei enään toiminut-->loppui mielenkiiinto tähän ja tilasin johdolla kytkettävän lukijan.

Annoin tämän kaverille joka käyttänyt kännykkäsovelluksen kautta toimivasti.
Sami H. - Halikko as, Finland - ()
4/5 Hyvä ja halpa. Toimii niinkuin pitääkin. Sai luettua ja nollattua vikakoodin. Audi A4 B7 2007. Toimii myös muissa perheen VAG-autoissa. Antti-Pekka L. - Kerava, Finland - ()
5/5 Android tabletilla toimii kaikissa tavallisissa autoissa , tähän mennessä. Seppo I. - Koria, Finland - ()
5/5 Hyvin toimii ja vikaakoodit nollautuu. Toiminut ainakin Opel Zafira 1,8 2001 ja Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2007, Androidin ohjelmilla. Timo R. - Ulvila, Finland - ()
2/5 Ei toiminut bmw e39, kokeiltiin yli kymmennelle ohjelmalla mutta ei saanut yhteyttä Toni W. - Kokkola, Finland - ()
4/5 Toimii erittäin hyvin Nokia Lumia 920:n kanssa. Autona Skoca Octavia II. Ainoa miinus, ettei Airbagin valoa saa resetoitua Skodasta, tästä syystä piti hommata toinen tilalle, sekin täältä e-villestä Jukka H. - Oulu, Finland - ()
5/5 Toimii hyvin -05 mondeossa + torque ohjelmalla. Erittäin näppärä ja helppokäyttönen. Torquesta kannattaa ostaa suosiolla kokoversio, koska on enemmän lukumahdollisuuksia mm. vääntö, teho... On myös yleisesti paljon selvemmän olonen. Toni M. - Mustasaari, Finland - ()
5/5 Tuote toimii ongelmitta VW:ssäni, Audissani ja BMW:ssäni. Hinta oli erinomaisen edullinen verrattuna muihin. Tuotteen laatu vastaa tai ylittää odotukset. Aika näyttää, kuinka kestää kevyessä käytössä. Suosittelen! Antti T. - Palokka, Finland - ()
5/5 Lähti toimimaan kertaheitolla. Autona Toyota Yaris Diesei ja laitteena Android-tabletti Torque lite ohjelmalla. Suosittelen.

Rami

ps. nopea toimitus tuoraan ovelle
Raimo T. - Kuopio, Finland - ()
4/5 Joissain autoissa toimii ja joissain ei. Renussa, Bemarissa ei toiminut, mutta mondeossa toimi täydellisesti Erno V. - Viiala, Finland - ()
5/5 Testattu useassa autossa ja toiminut kuin pitää. Joonas K. - Siilinjärvi, Finland - ()
5/5 Tekee mitä pitääkin. Timo P. - Harjavalta, Finland - ()
4/5 En saanut toimimaan kuin yhdellä android sovelluksella ja siinäkin toimi vain osa ominaisuuksista. Auvo H. - Kokkola, Finland - ()
3/5 Vikakoodien lukua varten hankittu laite. Toiminta ollut epävakaata. Oletettavasti jossakin liitoksessa on ongelmia, joka häiritsee pahati kun ei ole kontaktia. Kun ajoittain laitetta liikuttelemalla pistokkeessa jossain kohtaa vasta saa kontaktin. Kontaktin saadessaan toiminut odotetulla tavalla. Pasi M. - Kangasala, Finland - ()
3/5 Ok tuote, toimitus aika oli turhan pitkä 2kk. Mika J. - Saarela, Finland - ()
4/5 ohjelma sisään android tabletti ja blootooth päälle ja menoksi toimi heti Harry R. - Luvia, Finland - ()
4/5 mazda 5 toimii ainakin ihan moitteettomasti. Tuomo K. - Inkeroinen, Finland - ()
3/5 Mukana tullut mini-cd oli vuodelta 2007 ja sisälsi Nortonin mukaan parikin virusta. Jäi asentelematta siis.

Netistä ladatut ohjelmat eivät toimineet koska tuote ei tunnista yhteydenotto-vahvihtusta eli salasanaa 000 tai 1234 tms. Onneksi ODBC-doctorista (light) voi kytkeä turhat kyselyt pois ja kytkentäaikakin pitenee 30 sekunnista ikuiseen. Laiteen toimii tämän jälkeen ja antaa kiitettävän ripeästi dataa sekä Samsungin luuriin että win7-tietsikaan. Toimi 2005 Citikassa, 2011 Mondeossa ja 2008 Pögötissä.
Herttovuo P. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Omat kokemukset pääosin positiivisia, vaikka toinen tilaamani laite saapui rikkinäisenä... Ainakin Samsungin Android-luurien kanssa on toiminut luotettavasti tuo Torque-ohjelma (ilmaisversio Play-kaupassa, suosittelen kokoversiota). Toiminut ainakin MB E -99, MB c -99, Volvo v70 -05, Nissan Primera -04. Ainakin, siis. Jussi T. - Alajärvi, Finland - ()
4/5 Toimiva ja edullinen vikakoodilukija. Toimi Torque + samsung älypuhelin yhdistelmällä Peugeot Partner vm -03. Ei toiminu Renault twingo vm -98. Arto P. - Tyrnävä, Finland - ()
5/5 Toimii kutrn luvattu. Yhteys muodostuu helposti ja kaikki luvatut toiminnot appsillä pystyy tekemään. Hyvä tuote jos haluaa itdr nollailla vikskoodeja ym. Lumikko - Tampere, Finland - ()
5/5 Volvo V70 D5, 2004 testattu toimivaksi (ei tosin ollut vikakoodeja, mutta otti yhteyden moitteetta) Jouko U. - Kuopio, Finland - ()
4/5 Ei toiminut omassa autossa. Tero P. - Alaviirre, Finland - ()
4/5 Helppo ottaa käyttöön, bluetooth-paritus onnistui samantien. Käyttöä varten kannattaa hankkia puhelimeen OBD2-lukijasovellus. Luettavien tietojen määrä riippuu automallista. Tätä palikkaa ei kannata unohtaa jättää paikoilleen auton sammuttamisen jälkeen. Kalle I. - Tampere, Finland - ()
5/5 Toimitus noin 3 vkoa. Toimii erinomaisesti sekä lumia puhelimessa että läppärillä, joissa on OBD Auto Doctor imaisversio ohjelmat. Autot joissa kokeilin heti samana päivänä kun sain laitteen oli HYNDAI ja KIA, molemmat luki hyvin ja löysi HYNDAISSA olevan vikakoodinkin, joka kyllä olikin tiedossa.

Suosittelen !
Pertti S. - Jääli, Finland - ()
4/5 Hyvin on pelittänyt. Oli ensimmäinen ostos Teiltä ja en kadu. Maksut ja toimitukset meni niin kuin pitikin.

Lisää tilauksia on tulossa.
Jari S. - Nurmijärvi, Finland - ()
5/5 Toimii niinkuin pitää. Kokeiltu Skoda Octavia 2010 sekä Volvo V70 2006. Volvon vikakoodien nollaus onnistui kännykkäsoftalla. Reaaliaikaisia tietoja katseltaessa on havaittavissa pientä viivettä. Mukana tullutta ohjelmaa en kokeillut, mutta sekin toiminee. Suosittelen lämpimästi, koska saattaa joskus säästää tukun seteleitä. Markku V. - Vantaa, Finland - ()
5/5 Ok laite. Toimii kuten luvattukin ja hinta oli halpa. Joti69 - Mikkeli, Finland - ()
5/5 Tämä on kätevä tuote. Voisi olla vaikka koko ajan kiinni, kun koonsa puolesta ei ole polven tiellä. Toiminut hyvin ainakin Lumia 920, Lumia 720 ja Lumia 520 kanssa. Kännyyn/tablettiin/läppäriin siis vaaditaan erillinen ohjelma. Varsinkin Androidiin niitä löytyy monia hyviä, mutta myös sopivan ja käytettävän löytää Windows-käyttikseenkin. Jari H. - Hämeenlinna, Finland - ()
2/5 Ei voi kehua. Yhdellä tietokoneellani sain kerran yhteyden hetkellisesti autoon.

Kokeilin muillakin koneilla muutaman kerran mutta ei. Sitten en enää jaksanut vaan laitoin kiertoon.
Ilkka H. - Lahela, Finland - ()
4/5 näppärä lisä älypuhelimelle Toni V. - Nokia, Finland - ()
5/5 Toimiva laite. Jari M. - Hyryoja, Finland - ()
3/5 En saanut toimimaan johtuu varmaan puhelimista yms jotka jumittivat. muuten varmaan ihan pätevä kampe Toni R. - Sonkakoski, Finland - ()
5/5 Tekee sen minkä lupaa, toiminut tähän mennessä mersu, volvo, seat, ford, daewoo, renault.. Jouni R. - Lapua, Finland - ()
En saanut pelaamaan vw sharan 1996 Lasse N. - Oulainen, Finland - ()
5/5 Edullisestikin voi saada hyvää. Auton diagnosointiin tilasin tämän palikan ja asiansa on ajanut hyvin, autonkin sen avulla saanut jo kerran korjattua.

Ainoa heikkous ilmeni käytettäessä, kun välillä auton testejä ajaessa hävitti bluetooth-yhteyden koneeseen. Langallinen versio olisi tietokoneen kanssa toimintavarmempi, mutta sillä taas ei saa luettua koodeja puhelimelle. Eli erittäin tyytyväinen olen tähän.
Jukka T. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin Opelin kanssa. Puhelimessa ohjelmana torque. Niko O. - Hyvinkää, Finland - ()
Ensimmäinen meni takuuseen ja jälkimmäinen ainakin toiminut Kia, Bmw, Ford, Subaru, Volvo, Vw, Chrysler-autoissa Mauri V. - Oulunsalo, Finland - ()
5/5 Tuote toimii erinomaisesti,Olen testannut Toyotassa ja Volkswagenissa ja molemmissa yhteydet löyty heti ja luotettavasti. Marko L. - Kannus, Finland - ()
4/5 Hinta laatu kohdillaan. Vesa H. - Nokia, Finland - ()
5/5 Toimii Audissa hienosti. Voi hyvin jättää kiinteästi paikalleen. Android-puhelin ja Torque-softa sopii hyvin yhteen tämän kanssa. Jami R. - Mijas, Spain - ()
5/5 toimii täydellisesti mondeo mk2. ei toiminu torque ohjelmalla, mutta toimii monella muulla ohjelmalla. ei käy peugeottiin vm99. Kimmo L. - Ylöjärvi, Finland - ()
4/5 Näyttää mielenkiintoiselta ja ohjelmakaan ei ole kallis. Toivottavasti toimii. Juha L. - Tampere, Finland - ()
5/5 Toimi VW Jettassa (2.0 TDI vm 2006) Lumiaan asennetulla OBD Auto Doctorilla heti asennuksen jälkeen. Kaikki sensoritiedot näkyvät. Päivitysnopeus on pari sekuntia. Todella halpa laite. Virhekoodeja en ole päässyt kokeilemaan, kun ei niitä ko. autoon ole ilmestynyt. Laite mahtuu hyvin olemaan paikoillaan ajon aikana (Jetta). Keijo S. - Kerava, Finland - ()
4/5 Tuote toiminut hyvin Android-puhelimessa Torque-ohjelman kera. Janne Y. - Lahti, Finland - ()
3/5 Toimii torque-ohjelmalla Ford Focus mk1 sekä Ford Mondeo mk3. M@ce - Espoo, Finland - ()
5/5 Oikein hyvin toimiva laite,käyttökokemukset hyviä ainakin oman autoni Mazdan kanssa. Matti T. - Joensuu, Finland - ()
5/5 Pieni, toimiva ja kätevä laite. Suosittelen! Toimii monien ilmaisten Android-sovellusten kanssa. Jaakko N. - Seinäjoki, Finland - ()
5/5 Toimiva mokkula esim. Torquen kanssa. Todettu useassa eri merkkisessä autossa toimivaksi. Antti H. - Karkkila, Finland - ()
2/5 Laite ei ole toiminut vielä ikinä.

Yritetty on vaikka ja mitä, mutta kun ei hyväksy

minkäänlaista Bluetooth koodia, ni ei saa yhteyttä lukijaan. ='(

Laitoin nyt viimein asiasta palautetta, aikaa vaan on kulunut kun luulin että vika on käyttäjässä.. mutta kaverin pienempi versio toimii hienosti. =/

Voiko asialle enää tehdä mitään?
Petteri B. - Hamina, Finland - ()
4/5 Ihan hyvin sai luettua volvo v50 vikakoodin. Sonja L. - Jämsänkoski, Finland - ()
5/5 Hyvä hintalaatusuhde, suosittelen! Marko S. - Äänekoski, Finland - ()
3/5 Ihan ok toimiva laite. Peter J. - Alaveteli, Finland - ()
5/5 Oikealla ohjelmistolla toimii oikein hyvin. Kokeiltu toimivaksi Hyundau Matrix -04, BMW E46 326ti -03 sekä Jeep Cherokee -99. Moottorivikavaloa on kuitattu ja katsastusta ennen varmistettu ettei koodeja ole. Ainut pettymys että lukee ainoastaan moottoridiagnostiikkaa, ei esim. airbag-, luistonesto- ym vastaavia koodeja. Bluetooth käyttö on kännykkäohjelmiston kanssa tien päällä erittäin käytännöllinen jotta esim. voi varmistaa voiko matkaa jatkaa. Henrik L. - Inkoo, Finland - ()
Hyvältä vaikuttaa! Muutamasta autosta vikakoodit poistettu, muuta ei vielä kokeiltu Minna H. - Jyskä, Finland - ()
3/5 Toimii ainakin Ford mondeo st 220 Jyrki H. - Mikkeli, Finland - ()
5/5 toimiva laite hintaansa nähden hyvä ostos Aimo H. - Hyvinkää, Finland - ()
Laajempi protokollatuki kuin muissa BT -mokkuloissa.

Täydellinen laite perustietojen tarkkailuun ja vikakoodien nollaukseen vaikka kännykällä!
Matti S. - Lahti, Finland - ()
5/5 Epähuomiossa ostin laitteen autolleni VW Golf 1.6 vm. 1997. En saanut yhteyttä ECU:un. Laitteen paritus toimi mallikkaasti sekä Androidilla että Windows 8.1:llä. Olen tyytyväinen hankintaani ja palikan laatuun. Täytyy kokeilla tätä jossain yhteensopivassa autossa. Omalle autolleni tilasin VAG 405 lukijan. Toni L. - Helsinki, Finland - ()
3/5 ei toimi volvo 850-96 Jarkko L. - Kankaanpää, Finland - ()
4/5 kätevä lisä puhelimen jatkeeksi ,toimii hyvin anroid soveluksessa Mika T. - Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Toimii ja Samsungin puhelimen ja tabletin kans hyvin ainakin ilmaisohjelmilla. Saa luettua tiedot auton ecusta ja nollattua vikakoodit. Pasi L. - Vaasa, Finland - ()
Tekee mitä lupaakin. Vähän oli työläs asentaa, mutta loppuen lopuksi sai yhteyden Sakari N. - Raahe, Finland - ()
3/5 Vähän vaati työtä että sai yhdistettyä, mutta lopulta onnistui. -kyseessä -04 bmw. Sakari N. - Raahe, Finland - ()
4/5 Toimii Volvo S40 2001! tuli tarpeeseen ja erinomainen hintalaatu suhde! Mico M. - Kokkola, Finland - ()
5/5 Androidilla ei anna vikakoodeja VAG-autoista esim. Octavia -08, Transporter -11. Näyttää ettei niitä ole vaikka oli useita. Muu data kyllä kulkee. Oskari N. - Jyväskylä, Finland - ()
1998 Volvo V70. Ei yhteyttä ECU:n vaikka auton protokolla tuotteen yhteydessä mainitaankin. Volvokuskeille hyödytön kapistus. Jarmo K. - Jokioinen, Finland - ()
4/5 Tuli tarpeeseen ja toimii,koitettu jo useammassa autossa. Harri K. - Hämeenlinna, Finland - ()
3/5 Toimii ilman ongelmia (citroen c5 2003 bensa.) Raija S. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Toimii hyvin Focus -06 + torque+ android. Panu I. - Jyväskylä, Finland - ()
Toimii, eikä voisi olla enää helpompi käyttää. Rasmus L. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Toimii hyvin PC:lle tulevan softan avulla. N9 puhelimelle saatavalla softalla yhteys katkeaa jatkuvasti. Timo V. - Järvenpää, Finland - ()
3/5 ihan ok laite, puhelimen softalla en saanut kaikkia vika koodeja näkyviin. omaa softaa en oo viel päässy testaa Janne M. - Askainen, Finland - ()
5/5 Hyvä ja käytännöllinen kapistus. Sopivan ohjelman kanssa mukava seurailla uton toimintaa. Jarmo - Kerava, Finland - ()
4/5 Citroen Berlingoon (diesel) tuon ostin, mutta ei se jutellut sen kanssa. Liekö sitten vika auton liittimessä, joka päätti upota kojelaudan uumeniin. Suzuki Altossa tuo näytti kaikenlaisia jänniä juttuja läppäriin. Ohjelmien kanssa taisi olla jotain sumplimista, netistä löytyi toimivammat versiot. Heli R. - Lempäälä, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä Bluetooth vikakoodi ja anturitietojen OBD lukija. Käyttöönotossa ei ollut mitään ongelmaa. Käytän tätä Nokia Lumia 820 puhelimen kanssa ja storesta löytyvien ohjelmien kautta esim CarDash. Olen käyttänyt tätä Subaru Outback -01 ja Skoda Superbin -10 kanssa ja hyvin kulkee data. Ainoa huono puoli minkä olen todennut on ettei toimi iPadin kanssa. Marko H. - Kiiminki, Finland - ()
4/5 Toimii moitteitta ainakin V40 volvossa. Tietoja näkee sopivasti ja vikakoodien luku onnistui ongelmitta. Jippo - Kiiminki, Finland - ()
4/5 Pieni kompakti obd2 lukija, toimii hintaansa nähden hyvin. Marko S. - Pori, Finland - ()
4/5 Toimii Dodge ram 2500 TD -99 ainakin vikalukujen ja nollausten puolesta riippuen android ohjelmista ainakin torguellaa ja car gaugella. Seppo K. - Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Piti sitten kavereille hommata. Bluetooth yhteys on hieman hidas, mutta täysin pätevä yksityiseen käyttöön. En ehkä tätä ostaisi jos pitäisi joka päivä useampaan kertaan lukea koodeja yms :) Jesse K. - Järvenpää, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin nokia e7 + OBD Scopella -00 tdi golf ja -02 sdi polon kanssa Eero I. - Kotalahti, Finland - ()
4/5 Toimii hienosti ainakin skoda octavian ja muutamien volvojen kanssa.

Käytän itse Android järjestelmälle saatavaa Torque ohjelmaa ja se toimii erinomaisesti. Ei tosin yhtä nopeasti kuin tietokone ohjelman kanssa. Ja ajon aikana tulkitsee lähes reaaliajassa tapahtumia. Ainoa miinus mitä on tullut vastaa että liitin on todella tiukka (joka on toisaalta myös hyväasia)
Jesse K. - Järvenpää, Finland - ()
Toimii hyvin Skoda Octaviassa vm. 12 Pentti T. - Kuopio, Finland - ()
3/5 en löydä pin koodia joten en pääse testaamaan ei ole: 1234 6789 0000... Mitä minä teen?!? muuten mukava ja hyvän tuntuinen laite Aleksi H. - Orimattila, Finland - ()
Kaveri suositteli ostamaan tämän Ari A. - Norinkylä, Finland - ()
3/5 Toimi pari kertaa ja sen jälkeen sitten palikka sanoi itsensä irti... Mauri V. - Oulunsalo, Finland - ()
5/5 Täydellinen laite auton tietojen tutkimiseen ja vikakoodien nollailuu.. Hinta laatu suhteelta paras... Ei nyt tietenkää iha kaikkea tarvittavaa nää mut suurimman osan... Teemu K. - Mäntsälä, Finland - ()
4/5 Toimitusaika oli ~1vk. Nouto postista, postin pihalla palikka paikalleen autoon, softan lataus androidille => kaikki toimii.

(Vikoja ei löytynyt, joten vikojen nollauksesta en osaa sanoa mitään).
Timo O. - Oulainen, Finland - ()
Loistavasti toimii mb w211 ! Saa tarvittavat tiedot ja nollaukset ;) Teemu K. - Mäntsälä, Finland - ()
3/5 Näyttäisi toimivan Samsung Galaxy Note 2:lla ja autona Peugeot 508 1.6 e-hdi. Softana Torque Pro. Kaikkia tietoja ei osaa lukea.

Torque Pro mukaan kyseessä on kopio eli versio 1.5.
Jussi R. - Vantaa, Finland - ()
ei toimi vw golf iv variant -01 1.9 tdi (alh)

puhelimen kanssa paritus onnistuu (htc)

mutta ei tunnista moottorin ecua.
Joonas H. - Seinäjoki, Finland - ()
5/5 Helppo yhdistää puhelimeen. Läppärin kanssa en ole päässyt vielä kokeilemaan. Android 2.3 + obd cardoctor yhdistelmällä ainakin livedataa pukkaa ja vikakooditkin näkyy. Autona peugeot 306HDi '00, muissa autoissa en ole vielä kokeillut. Jani B. - Hyvinkää, Finland - ()
Tuote on helppokäyttöinen ja helppo ottaa käyttöön. Laite piti vain tökätä autossa olevaan odb2 pistokkeeseen, parittaa käytettävään laitteeseen (minulla oli Puhelimena Asus Padfone 2 sekä Torque-ohjelma) sekä aukaista ohjelma, joka osasi lukea lähes välittömästi adapterilta tulevia tietoja. Minusta tämä toimii ainakin varsin nopeasti ja lähettää tiedot oikein. Ainoa miinuspuoli laitteessa on ettei kaikkia tietoja ole saatavilla, mutta tämä voi johtua myös autostakin. Vikakoodien nollaamisesta en osaa sanoa mitään, kun niitä ei ilmeisesti autossa ole. Suosittelen kuitenkin laitetta jo edullisen hinnan takia, koska ei tätä parempaa hinta/laatusuhdetta olekkaan näissä vehkeissä. Sakari N. - Raahe, Finland - ()
3/5 ei saa yhteyttä ecuun joten ei toimi 02 diesel pösössä Jari R. - Julkujärvi, Finland - ()
3/5 jaaha tuommose oon tilannu, mutta toimiikohan vuoden 02 peugeot 307 HDI:n kanssa ollenkaan Jari R. - Julkujärvi, Finland - ()
4/5 4/5 Mika T. - Joensuu, Finland - ()
3/5 Paritusliitos toimi mutta ei jostain syystä yhteys laitteen ja auton ecun välillä ei toiminut. Vastaava laite kuitenkin toiminut autossani. Onneksi sai vaihdettua toiseen laitteeseen.

Auto: Volvo S60 -01 bensa
Anssi T. - Kouvola, Finland - ()
5/5 Toimii hienosti.

OBDScope+Symbian puhelin ja Ford Fusion -02

OBDScope+Symbian puhelin ja Skoda Octavia -05
Asko A. - Raisio, Finland - ()
5/5 Toimii loistavasti monessa automerkissä, riippuu vain ohjelmasta mitä käyttää. Matti N. - Tampere, Finland - ()
5/5 Yhdistelmä elm327 ja torque sgs3:ssa toimii. Auto opel. Kimmo K. - Tampere, Finland - ()
4/5 Hienosti toimi Peugeot 307 -08 kanssa. Alunperin tarkoituksena oli käyttää iPhonen/iPadin kanssa mutta oma virhe kun huomasin vasta jälkeen päin, ettei Applen tuotteet tue (vielä) BT sarjaporttia. Tiedoksi niille jotka samaa harkitsevat. Marko S. - Keuruu, Finland - ()
4/5 toimii HTC Desiren kanssa Torgue ohjelmalla. testattu Volvo V70 -06 toimii, Volvo 850 -97 ei toimi, VW transporter -11 toimii, Volvo V70 -08 toimii, Mikko K. - Vuokatti, Finland - ()
4/5 Ei mitään toimintaa BT parituksessa? Ei löydy. Pitäisiköhän edes toimia Win7 kanssa ollenkaan? Tutkin vielä lisää asiaa.

Onkohan mitään ohjetta, mitä nuo ledit kertoisivat laitteen tilasta?
Raimo S. - Salo, Finland - ()
5/5 Toimii Volvo V70 2.4D 2006 torgue androidin kanssa. testaan vielä muita Mikko K. - Vuokatti, Finland - ()
5/5 Nokia N8 belle (OBDAutoDoctor) & bmw e61 -04.

Vikakoodit ja nollaukset toimii. Livedata vielä hakusessa...
Markus K. - Kemi, Finland - ()
5/5 Toimii hyvin hiace 09 ja vw lt 09 ja ohjelma nokiassa n8 ja 5228 pelittää Henri O. - Lahti, Finland - ()
5/5 Toimii hienosti Andorid puhelimen kautta. Tapio S. - Väväkyrö, Finland - ()
5/5 Todella hyvä laite , toimii citroenissakin .

Paritusliitoksen avain ei käynyt mut kokeilemalla löytyi numero 1234 .
Allan B. - Hyvinkää, Finland - ()
4/5 Mainio laite, toimii myös VAG-konsernin autoissa kuten mm. Skoda Octavia II. Petri D. - Myllyoja, Finland - ()

ELM327 Bluetooth Diagnostic Tool

★★★★★
★★★★★
264 Reviews

General:

Turn your computer into an efficient diagnostics tool with the ELM 327! This particular tool enables versatile diagnostics on cars with OBDII support.

This device also supports the newer generation CAN-protocol, meaning it is generally compatible with all cars models built post 96 and newer. 

It reads important information about your engine and gives out accurate data accordingly. This product can save you literally thousands of dollars in the long run in paid fees on garage checks. Overall a geat product for any car fan out there.

 

Specifications:

 • I/M readiness function (Inspection/maintenance exhaust test)
 • Freeze frame information
 • PCM live data
 • Reset fault codes, including engine check light (MIL)
 • Protocols: AE-J1850 PWM, SAE-J1850 VPW, KWP2000(ISO-14230-4), ISO-9141, ISO 9141-2, CAN BUS (ISO-15765-4), SAE J2480-CAN-BUS, SAE J1939 CAN
 • Power intake from OBD2-socket
 • Bluetooth
 • Usage temperatures: 0'C to +50'C
 • Reads fault codes and shows in text format
 • Lots of other features depending on the car model and year

 

Note: The features might vary between different car models

 

Warranty:

6 months warrantyWarranty:

6 months

Ask from customer service

Similar Products