PS3 Wireless controller Charging Station


This device is awesome. It allows you to charge up to 2 PS3 controllers at a time, making sure they are ready charged for the next round of gaming entertainment! Device is connected to your computer via USB port for charging.
Price 6.81 £
Quantity
Add to Cart »
 • Free Shipping for Orders Over 10€*
 • 30-Day Money Back Guarantee
 • Friendly Customer Service
4.3 / 5
19 Reviews

*Free shipping excluding UK

Information


General:

Super useful and practical device. It allows you to charge up to 2 PS3 controllers at a time, making sure they are ready charged for the next round of gaming entertainment! Device is connected to your computer via USB port for charging. Great value!

 

Technical Specifications:

 • 1X2 PS3 Blue Light Charge station with charging your PS3 controller 2 pieces at a time.
 • Compatible with PS3 controllers
 • Powered by your computer's USB port
 • Cool blue backlighting
 • USB Power supply: DC 5V

 Warranty:

3 months

Comment Language :

Reviews


Customers' Contributed Photos

 • Aki H. (2014-04-07)

 • Riku R. (2014-03-06)

 • Jani H. (2014-02-08)

 • Riku R. (2014-01-07)

 • Ketven P. (2013-09-12)

4/5 erittäin käyttökelpoinen laite.saa ladattua kaksi ohjainta samaan aikaan täyteen.laite on ollut käytössä jo lähes kolme vuotta ja ei yhtään havaittua ongelmaa.suosittelen. Ari V. - Saarijärvi, Finland - ()
4/5 Erittäin mainio ohjaimien säilytyspaikka ja samalla tulee ohjaimet myös ladattua. Jouni J. - Kerava, Finland - ()
5/5 Tosi kätevä laite. On myös aika nopea. Hieno valoefekti. Hinta kohdallaan. Suosittelen ehdottomasti. Tommi L. - Keuruu, Finland - ()
4/5 Laite on kätevä kun kytketään johonkin muualle kuin pleikkariin. Näin ollen kun ei pelata niin ohjaimet voi olla asemassa ja ovat aina valmiina pelisessioon. Muutaman kerran jälkeen ohjaimet sujahtavat plugiin helposti. Laadusta 3 tähteä koska ohjaimet tuntuvat roikkuvan plugin varassa. Plussaa siististä ulkonäöstä. Aki H. - Lappeenranta, Finland - ()
Lataa kahta ohjainta kerralla niin kuin lupasikin. Jani N. - Oulu, Finland - ()
4/5 laatu ei ole mikään hyvä pohjassa kiertää kirkas muovi mikä heijastaa sinistä valoa 2:la led lampulla. omassa lataus asemassani toinen ledi palaa hetken mutta sammuu muuten hyvä ja toimiva ratkaisu illan vietossa kun 4 ohjainta. 2 latauksessa sekä 2 käytössä Jyrki P. - Ylistaro, Finland - ()
5/5 Loistava kapistus ja hintakin kohdallaan, ei mitään moitittavaa. Jani H. - Saarenkylä, Finland - ()
4/5 Toimiva vekotin, ei moittimista. Jaakko T. - Muurame, Finland - ()
5/5 Tuollainen perusmuovinen latausasema jonkun mielestä tuo sininen valo voi olla asemassa jopa hienokin. ihan perus ok toimiva latausasema. hinta mielestäni edullinen. Riku R. - Akaa, Finland - ()
4/5 Itse en saanut pakettia perille mutta kaveri toi moisen laitteen tullessaan kun oli peli ilta! Laite on ehdoton jos pelataan pitkään ja luovan tauon aikana ladataan kapulat taas iskuun, ei tule pelikatkoja!! Suosittelen! Kimmo J. - Jongunjoki, Finland - ()
4/5 Näppärästi tämä laite lataa kaksi ohjainta kerralla. Kovassa käytössä on ollut ja hyvin on kutinsa pitänyt.
Voin suositella tätä laitetta muillekin.
HR P. - Toijala, Finland - ()
4/5 perkeleen hyvä!!!Edullinen ja toimiva.... Tuomas S. - Harjavalta, Finland - ()
4/5 Tuote oli aivan sellainen kun oletinkin. Ei huippu laadukas, mutta ajaa asiansa. Ohjaimet latautuu ja valotkin palaa :) Sakari N. - Raahe, Finland - ()
4/5 Hyvin on toiminut. Toimii telineenäkin. Kai H. - Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Tosi käytännöllinen, eikä todellakaan ole hinnalla pilattu! Ja onhan tämä myös todella komea varsinkin iltaisin sinisten ledien ansiosta. :D Janne H. - Kajaani, Finland - ()
4/5 Hintaansa nähden oikein hyvä. Ketven P. - Virrat, Finland - ()
5/5 HYVÄNNÄKÖINEN JA TOIMIVA LAITE. MEILLÄ IHAN KOKOAJAN KÄYTÖSSÄ. Sanna S. - Harjavalta, Finland - ()
4/5 Kätevä. Ohjaimissa aina akut täynä käyttöä varten. Sininen valo ehkä aavistuksen liian kirkas. Suosittelen! Jippo - Kiiminki, Finland - ()
5/5 Mahtava markkinoiden halvin ps3 ohjainlaturi! Toimii niinku pitää ja helppo lyyä ohjaimet nopeesti lataukseen.... Turha lähtee siottaa rahoja kalliisii latureihin tää toimii yhtä hyvin ja 1/4 osa hinnasta.... Teemu K. - Mäntsälä, Finland - ()
5/5 Helppo toimiva laturi. Upea sininen valo Johan L. - Sannäs, Finland - ()