PS2 to PS3 Controller Converter
Have you just invested money on PS 2 controller, and you got the PS3 as a gift or something like that. This PS2 PS3 Thurs - controller adapter allows youto use PS2 controllers with PS3!

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Keijo R.
  Keijo R. (2014-12-15)
 • Product photo from Keijo R.
  Keijo R. (2014-12-03)
 • Product photo from Marko K.
  Marko K. (2014-08-29)
 • Product photo from Pihlaja
  Pihlaja (2014-07-23)
 • Product photo from Heli R.
  Heli R. (2013-09-26)

Customers' Contributed Video

4/5 Hyvä kapistus! Hinta-laatu suhde on mielestäni miltei erinomainen. Tuntuu ehkä hieman "halppistuotteelta", mutta halpahan tämä olikin. Toimii kuitenkin hyvin ja kestää lapsienkin käytössä. Hyvä väline hyödyntääkseen vanhoja ohjaimia Pl2:sta! Laura . - Lappeenranta, Finland - ()
Was this review useful?
5/5 Aivan loistava kapistus, ei tarvi tilailla uusia ohjaimia, kun voi vaan laittaa tämän ja ps2 ohjaimen niin johan toimii! Keijo R. - Karinainen, Finland - ()
Was this review useful?
4/5 Ohjain ei tunnu menevän kunnolla paikoilleen adapteriin, jää ikään kuin vähän irti vaikka onkin oikeasti kiinni. Toimii kuitenkin muuten kuten pitää, en ole hirveästi ehtinyt vielä pistää tätä rääkkiin mutta ainakin sillä tosiaan saa siis PS2-ohjaimen (eikä tainnut olla edes mikään alkuperäinen ohjain vaan halpa räpsy sekin) PS3:een, ja vieläpä edullisesti. Jaana J. - Iisalmi, Finland - ()
Was this review useful?
5/5 Erittäin edullinen tuote!

Täydellisesti toimiva, ei mitään moitittavaa!
Jonas O. - Oulunsalo, Finland - ()
Was this review useful?
5/5 Kerrassaan mainio kapistus ihmiselle jolla on kasapäin PS2 ohjaimia. Adapteri vaikuttaa toimivan hyvin ja Playstation 3 konsoli tunnistaa sen avulla liitetyn PS2 ohjaimen ilman ongelmia. Kyseinen adapteri tuli hankittua juuri sen takia että kaapit ovat jo ennestään pullollaan aikaisempien playstationeiden ohjaimia, mutta PS3:lle oli vain yksi ohjain, joten tämä tuote ratkaisi ohjainongelman edullisesti. (huom. e-villen tuotekuvassa adapterin johdossa näyttäisi olevan neljä merkkivaloa, näitä ei adapterissa kuitenkaan ollut, mutta se ei vaikuta mitenkään tuotteen toimintaan) Pihlaja - Hämeenlinna, Finland - ()
Was this review useful?
Toimii kuten pitääkin Otto H. - Kitee, Finland - ()
Was this review useful?

PS2 to PS3 Controller Converter

★★★★★
★★★★★
10 Reviews

General:

A large  pitfall for many a gamer; you invested too much into the previous generation console, when all of a sudden the next generation is upon you. Well if you bought a load of  PS 2 controllers, you can still use them with ease with this handy adapter device. Great value, this product will save you loads! No need to buy an expensive set of new controllers.

 

 

Warranty:

The product has a 3 month warranty.Warranty:

3 months

Ask from customer service

Price 5.96 £ - TAX FREE
Quantity
Add to Cart »
Some message here 17:59:47
 • This product's shipping
 • 0€
 • when you order above 20€
Free shipping excluding UK

Similar Products