PS2 to PS3 Controller Converter
Have you just invested money on PS 2 controller, and you got the PS3 as a gift or something like that. This PS2 PS3 Thurs - controller adapter allows youto use PS2 controllers with PS3!

Customers' Contributed Photos
 • Product photo from Marko K.
  Marko K. (2014-08-29)
 • Product photo from Heli R.
  Heli R. (2013-09-26)
 • Product photo from Pihlaja
  Pihlaja (2014-07-23)
 • Product photo from Keijo R.
  Keijo R. (2014-12-03)
 • Product photo from Keijo R.
  Keijo R. (2014-12-15)

Customers' Contributed Video

Customer's photo
5/5
Ei ollut vaikeaa liittää, sai kaikki ps2 pelit ja ohjaimet esim Ralliratti jne, sitä käyttää isäkin. Suosittelen.
Lord - Vantaa, Finland - ()
Customer's photo
4/5
Toimiii mitä nyt kerran kokeillut toimi jopa ps 1 ohjainkin mutta ainakin nhl pelissä meinasvähän toi ps1 ohjain temppuilla mut ps2 ohjain toimi kuten ps 3 ohjain
Marko K. - Nurmo, Finland - ()
Customer's photo
4/5
halpaa ja hyvää , erikoista ?+ mutta toimii hyvin
Antti P. - Ohkola, Finland - ()
Customer's photo
5/5
Kaikessa yksinkertaisuudessaan toimiva hilavitkutin, jos haluaa käyttää PS2-ohjainta pleikka kolmosessa. Paketissa kehuttiin toimivan myös PS2->PC konvertterina. Win7 asenteli ainakin ajureita iloisesti kun tuikkasi koneeseen kiinni. Pelien puutteessa ei sen pidemmälle pystynyt testaamaan toimintaa PC-koneissa.
Heli R. - Lempäälä, Finland - ()
Customer's photo
5/5
Kerrassaan mainio kapistus ihmiselle jolla on kasapäin PS2 ohjaimia. Adapteri vaikuttaa toimivan hyvin ja Playstation 3 konsoli tunnistaa sen avulla liitetyn PS2 ohjaimen ilman ongelmia. Kyseinen adapteri tuli hankittua juuri sen takia että kaapit ovat jo ennestään pullollaan aikaisempien playstationeiden ohjaimia, mutta PS3:lle oli vain yksi ohjain, joten tämä tuote ratkaisi ohjainongelman edullisesti. (huom. e-villen tuotekuvassa adapterin johdossa näyttäisi olevan neljä merkkivaloa, näitä ei adapterissa kuitenkaan ollut, mutta se ei vaikuta mitenkään tuotteen toimintaan)
Pihlaja - Hämeenlinna, Finland - ()
Customer's photo
4/5
Ohjain ei tunnu menevän kunnolla paikoilleen adapteriin, jää ikään kuin vähän irti vaikka onkin oikeasti kiinni. Toimii kuitenkin muuten kuten pitää, en ole hirveästi ehtinyt vielä pistää tätä rääkkiin mutta ainakin sillä tosiaan saa siis PS2-ohjaimen (eikä tainnut olla edes mikään alkuperäinen ohjain vaan halpa räpsy sekin) PS3:een, ja vieläpä edullisesti.
Jaana J. - Iisalmi, Finland - ()

PS2 to PS3 Controller Converter

★★★★★
★★★★★
12 Reviews

General:

A large  pitfall for many a gamer; you invested too much into the previous generation console, when all of a sudden the next generation is upon you. Well if you bought a load of  PS 2 controllers, you can still use them with ease with this handy adapter device. Great value, this product will save you loads! No need to buy an expensive set of new controllers.

 

 

Warranty:

The product has a 3 month warranty.


Warranty:

3 months

3.39 5.96 £ 1-3 weeks
Free_shipping__for_orders_above_20 This product is tax free
Some message here 17:59:47
Quantity  Add to Cart »
 • This product's shipping
 • 0€
 • when you order above 20€
Free shipping excluding UK

Similar Products