Electronic Doorbell with Remote
A unique selection of useful, funny and important gadgets and other consumer electronics from online shop e-ville.

Customers' Contributed Photos
  • Product photo from Jussi V.
    Jussi V. (2014-10-09)
  • Product photo from Jussi V.
    Jussi V. (2014-10-09)

Customers' Contributed Video

Customer's photo
4/5
ok-
Arto T. - Kauppilanmäki, Finland - ()
Customer's photo
5/5
Sinällään ihailtavaa kuinka nuo jumalan "ihmisrobotit" eli kiinalaiset kykenevät asentamaan 32 eri ääntä laitteeseen joista ainoastaan 1 ei aiheuta mielenterveyshäiriöitä jopa naapureille. Tiedän että tästä tulee väkisinkin retorinen kysymys mutta vaihtavatko ihmiset jouluna esim ovikellon Petteri Punakuonon tunnariks ilman että joku perheenjäsenistä olisi kaapattu? Sillä itse taisin joskus noin 24-vuotiaana kyllästyä näihin ainaisiin samoihin rimputukseen kun sen lisäksi että niitä nyt joutuu väkisinkin joka vuosi kuunnella ja vielä useamman kerran joten kukapa nyt ei haluisi laittaa niitä vielä kotonaankin päälle jotta saa sellasen sopivan alkulämmön ja vitutuksen ennen kuin vieras on edes sisällä. Silti tyytyväinen!
Mikko K. - Helsinki, Finland - ()
Customer's photo
2/5
Kätevältä vaikuttanut ovikello osoittautui lähes kertakäyttökapineeksi. Sääli. Ensimmäinen kostea ilma teki toiminnan epävarmaksi ja ensimmäinen pakkasaamu mykisti koko laitteen. Käyttöikää oli noin kaksi viikkoa.
Pii B. - Espoo, Finland - ()
Customer's photo
5/5
Kyllä oli hyvä ostos, ei moitittavaa, päinvastoin!!Hintansa arvoinen ,suosittelen!ollut käytössä jo yli vuoden ja toiminut hyvin!!Pari kertaa jo vaihtanut patterit , siinä kaikki.
Tasse1 - Tornio/, Finland - ()
Customer's photo
5/5
Hankimme tämän takapihan oveen, jottei sitä tarvitse ryskyttää/potkia. Yli talven mittaista kokemusta ei ole kertynyt, muttei painonappi ole suoran sateen allakaan, joten uskon sen kestävän. Hinta/laatusuhde on hyvä. Toimiva peli.
Mikko T. - Tampere, Finland - ()
Customer's photo
5/5
pankki osti meille vanhuudenpäiviä varten talon Mikkelistä, ja siinä piti tehdä pientä remonttia - tämä on osa sitä = tyylikäs ovikello jossa on kauniit, valinnaiset äänet :-)
Matti C. - Otava, Finland - ()

Electronic Doorbell with Remote

★★★★★
★★★★★
20 Reviews

 
General:

Can you believe that, this awesome doorbell comes with a total of 32 out of this world tunes! Ok well they're not that out of this world, they actually sound quite normal. Easy to install, this device even comes with a remote control. Have your neighbours in total awe at how better your door bell is.

 

Technical Specifications:

Doorbell (incl. batteries)


Warranty:

3 months

5.1 9.38 £ TAX FREE
Some message here 17:59:47
Quantity  Add to Cart »
*Delivery time 1-3 weeks
  • This product's shipping
  • 0€
  • when you order above 20€
Free shipping excluding UK

Similar Products