Electronic Doorbell with Remote
A unique selection of useful, funny and important gadgets and other consumer electronics from online shop e-ville.

Customers' Contributed Photos
  • Product photo from Jussi V.
    Jussi V. (2014-10-09)
  • Product photo from Jussi V.
    Jussi V. (2014-10-09)

Customers' Contributed Video

4/5 Hyvin pelittää. Pakkaset eivät ole vehjettä taivuttanee. Kätevä, kun on langaton. Hintansa väärti! Carlos S. - Oulu, Finland - ()
5/5 Todella hyvä ovikello, kaiuttimesta löytyy useita eri ääniä ja myös kantama on varsin hyvä. Tuli todella tarpeeseen! Jussi V. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Erinomaisen hyvä, ja toimiva langaton ovikello. Helppo ottaa käyttöön ja asentaa. Kantama on hyvä. Hinta-laatu-suhde on kohdillaan. Soittoäänivalikoima on varsin laaja, varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Ainoa miinus on, että soittoäänen voimakkuutta ei pysty säätämään, joten soittoääni kuuluu tosi kovalla äänellä. Toisinaan se on ihan paikallaan, mutta yleensä ottaen olisi hyvä, jos sitä saisi hieman pienemmälle - kerrostalossa kun kaikuu rappukäytävälle asti tosi selvästi kun ovikelloa soittaa. Mutta kuten sanottu, hinta-laatu-suhde on kohdillaan joka tapauksessa. Hyvä ostos. Tessa - Kuusamo, Finland - ()
5/5 Hinta kohdallaan. Todella nopea asentaa paikoilleen. Soittoääni riittää kaikille. Tosin äänen voimakkuuden säätö olisi plussaa tuotteelle. JamiK79 - Lahti, Finland - ()
4/5 Makuja (ja hajuja) on monenlaisia, mutta meidän makuumme ei löytynyt kuin yksi soittoääni, eli se perinteinen. Langaton singnaali kulkee hyvin parin aika paksun seinän läpi. On toiminut hyvin alusta saakka muutaman kuukauden ajan. MuN - Kokkola, Finland - ()
4/5 Kello toimii niinkuin pitääkin, patterit kestävät pikaään ja plussana hyvä valikoima eri ääniä. Omassa ovinappi ei alkuun toiminut kunnolla, mutta korjaantui itse ajan myötä. Kello tilattu 2011ja käytössä edelleen. Arttu V. - Taavetti, Finland - ()
5/5 Hyvin tuntuu toimivan - sateellakin, riittävän kova ääni. Tero - Helsinki, Finland - ()
3/5 Ei toiminut kuin muutaman kuukauden jonka jälkeen jonkinlainen vika laitteessa. Pattereissa ei vikaa. Jeger - Mikkeli, Finland - ()
5/5 Hyvin on kestänyt talven pakkasetkin ulkona vesisateessa, vaikka painike osassa ei kauheasti vesieristystä ole kuoren saumoissa. Soittoääniä pitkä liuta, toinen toistaan oudompia ja pirun kovaäänisiä. Heli R. - Lempäälä, Finland - ()
3/5 Halpa ovikello, joka sopii tarkoitukseensa. Risto T. - Vihti, Finland - ()
3/5 eipä kestäny ku pari viikkoa...liekkö taas patterit loppu..monta erinlaista hauskaa soittoääntä mutku ei patterit kestä Marika H. - Tornio, Finland - ()
4/5 Toimii moitteettomasti, ainoa miinus, ettei saa säädettyä äänenvoimakkuutta. Riku R. - Vihti, Finland - ()
Toimi aluksi niin kui kuuluukin, mutta rupesi sitten mykäksi. En suosittele kenellekään. m Jyrki K. - Vehmersalmi, Finland - ()
Hienosti kantautuu ääni hento möskin autotalliin. Voi käyttää myös huomioäänenä niin kokouksiin kutsuna kuin auton korjaajalle autotallin melun sekaan vastaanotto tiskille. Matti N. - Tampere, Finland - ()
5/5 Niin pienellä kuin kantautuvalla äänellä saa ihmisen iloiseksi. Matti N. - Tampere, Finland - ()
4/5 Ovikello saapui 9 vrk tilauksesta. Teknisistä tiedoista poiketen paketti sisälsikin pariston kaukosäätimeen (MS21/MN21/A23, http://en.wikipedia.org/wiki/A23_battery) mutta ei soittoyksikköön johon meni 2 x AAA paristoja. Signaali toimi hyvin n. 10 metrin päästä parin oven takaa mitä kokeilin. Se miten toimii talvella pakkasilla jää nähtäväksi (nappulayksikkö on siis ulkona). Kiinnitys hoitui helposti liimatarralla nappulan osalta ja soittorasialle vain ruuvi/naula seinään ja siihen roikkumaan. Soittoäänet on pitkälti fur elise/jingle bells pimputuksia mutta onneksi löytyi myös pari perus pim pom ääntä :) Äkkiseltään ihan asiallinen vekotin tähän hintaan. Tuukka J. - Muurame, Finland - ()

Electronic Doorbell with Remote

★★★★★
★★★★★
14 Reviews

 
General:

Can you believe that, this awesome doorbell comes with a total of 32 out of this world tunes! Ok well they're not that out of this world, they actually sound quite normal. Easy to install, this device even comes with a remote control. Have your neighbours in total awe at how better your door bell is.

 

Technical Specifications:

Doorbell (incl. batteries)Warranty:

3 months

Ask from customer service

Price 9.38 £ - TAX FREE
Quantity
Add to Cart »
Some message here 17:59:47
  • This product's shipping
  • 0€
  • when you order above 20€
Free shipping excluding UK

Similar Products