Electronic Doorbell with Remote
A unique selection of useful, funny and important gadgets and other consumer electronics from online shop e-ville.

Customers' Contributed Photos
  • Product photo from Jussi V.
    Jussi V. (2014-10-09)
  • Product photo from Jussi V.
    Jussi V. (2014-10-09)

Customers' Contributed Video

4/5 Hyvin pelittää. Pakkaset eivät ole vehjettä taivuttanee. Kätevä, kun on langaton. Hintansa väärti! Carlos S. - Oulu, Finland - ()
Was this review useful?
5/5 Todella hyvä ovikello, kaiuttimesta löytyy useita eri ääniä ja myös kantama on varsin hyvä. Tuli todella tarpeeseen! Jussi V. - Helsinki, Finland - ()
Was this review useful?
4/5 Erinomaisen hyvä, ja toimiva langaton ovikello. Helppo ottaa käyttöön ja asentaa. Kantama on hyvä. Hinta-laatu-suhde on kohdillaan. Soittoäänivalikoima on varsin laaja, varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Ainoa miinus on, että soittoäänen voimakkuutta ei pysty säätämään, joten soittoääni kuuluu tosi kovalla äänellä. Toisinaan se on ihan paikallaan, mutta yleensä ottaen olisi hyvä, jos sitä saisi hieman pienemmälle - kerrostalossa kun kaikuu rappukäytävälle asti tosi selvästi kun ovikelloa soittaa. Mutta kuten sanottu, hinta-laatu-suhde on kohdillaan joka tapauksessa. Hyvä ostos. Tessa - Kuusamo, Finland - ()
Was this review useful?
5/5 Hinta kohdallaan. Todella nopea asentaa paikoilleen. Soittoääni riittää kaikille. Tosin äänen voimakkuuden säätö olisi plussaa tuotteelle. JamiK79 - Lahti, Finland - ()
Was this review useful?
4/5 Makuja (ja hajuja) on monenlaisia, mutta meidän makuumme ei löytynyt kuin yksi soittoääni, eli se perinteinen. Langaton singnaali kulkee hyvin parin aika paksun seinän läpi. On toiminut hyvin alusta saakka muutaman kuukauden ajan. MuN - Kokkola, Finland - ()
Was this review useful?
4/5 Kello toimii niinkuin pitääkin, patterit kestävät pikaään ja plussana hyvä valikoima eri ääniä. Omassa ovinappi ei alkuun toiminut kunnolla, mutta korjaantui itse ajan myötä. Kello tilattu 2011ja käytössä edelleen. Arttu V. - Taavetti, Finland - ()
Was this review useful?

Electronic Doorbell with Remote

★★★★★
★★★★★
14 Reviews

 
General:

Can you believe that, this awesome doorbell comes with a total of 32 out of this world tunes! Ok well they're not that out of this world, they actually sound quite normal. Easy to install, this device even comes with a remote control. Have your neighbours in total awe at how better your door bell is.

 

Technical Specifications:

Doorbell (incl. batteries)Warranty:

3 months

Ask from customer service

Price 9.38 £ - TAX FREE
Quantity
Add to Cart »
Some message here 17:59:47
  • This product's shipping
  • 0€
  • when you order above 20€
Free shipping excluding UK

Similar Products